Δευτέρα 10 Μαρτίου 2008

Η ΜΑΧΗ ΜΟΛΙΣ ΑΡΧΙΣΕ

Η δυναμική παρουσία της Ελληνόψυχης νεολαίας σε άλλη μία εκδήλωση τιμής και μνήμης ,αυτή την φορά στο μνημόσυνο του ήρωα Αυξεντίου , άφησε σε όλους μας αισθήματα περηφάνειας και ικανοποίησης.
Αποδεδειγμένα πλέον σημαντική μερίδα μαθητών και μαθητριών ακολουθεί πιστά τις εκδηλώσεις αυτές μέσω της Εθνικής Φωνής Ελληνόψυχων Νέων . Τα παιδιά αυτά αντιστέκονται σθεναρά στο σύστημα προβατοποίησης που έχει επιβληθεί στην Κύπρο . Πολλά μέλη της Ε.Φ.Ε.Ν. προέρχονται από τις κομματικές νεολαίες , μη μπορώντας να αντέξουν την ανεπάρκεια και την αμορφωσιά των εκεί καθοδηγητών τους.
Η πραγματική αντίσταση ενάντια στους κομμουνιστές , στους νεοκύπριους , στους νεοφιλελεύθερους ,στους τούρκους , στους Βρεττανούς , γίνεται μόνο από την Ε.Φ.Ε.Ν.
Είναι εκπληκτικό πόσα νέα παιδιά έρχονται κάθε χρόνο , οκτώ χρόνια πλέον , στις τρείς Ε.Φ.Ε.Ν. στην Λευκωσία , στην Λεμεσό και στην Λάρνακα . Πολύ σύντομα δε και στην Πάφο .
Επιστρέφοντας στο μνημόσυνο στου Μαχαιρά οι νέοι αλλά και όλοι όσοι μετέβησαν εκεί πάνω , είχαν να αντιμετωπίσουν την κομμουνιστική τρομοκρατία που επιχείρησαν να επιβάλλουν οι σωματοφύλακες του ..δημοκράτη Χριστόφια. Απειλές και φωνές εναντίον του κόσμου μήπως και τολμήσει να αποδοκιμάσει τον πρόεδρο και του στραπατσάρει την λαοπρόβλητη προσωπικότητά του.
Το αποτέλεσμα ήταν βέβαια διαφορετικό. Ο κόσμος ξέσπασε την οργή του πάνω στους μισθωμένους κομμουνιστές σωματοφύλακες . Μέχρι και ηλικιωμένες κυρίες , τους περιέλουσαν με διάφορα κοσμητικά επίθετα , ενώ πήραν στο κατόπι και τον κομμουνιστή Χριστόφια φωνάζοντας συνθήματα υπέρ της Ε.Ο.Κ.Α. και του αρχηγού του Αυξεντίου Γρίβα Διγενή.
Η στημένη προσπάθεια της κομμουνιστικής προπαγάνδας να παρουσιάσει τον νεόκοπο πρόεδρο υπεράνω ιδεολογικών συνόρων έπεσε στο κενό . Τα αποτελέσματα ήταν ακριβώς αντίθετα.
Την τσαλαπατημένη εικόνα του Χριστόφια ανέλαβαν να διορθώσουν σχεδόν όλα τα Μ.Μ.Ε. της Κύπρου μαζί με γνωστούς πατριώτες δημοσιογράφους της αριστεράς και της κονόμας. Αυτοί οι οποίοι υποστήριζαν τον Παπαδόπουλο όσο ήταν πρόεδρος , τώρα μετατράπηκαν σε υποστηρικτές του Χριστόφια . Είναι συνηθισμένοι να παρουσιάζουν τόσα χρόνια το άσπρο ... Μαύρο .
Τα γραπτά τους όσο και οι δηλώσεις τους σε ραδιοφωνικές εκπομπές καταδεικνύουν ότι βρίσκονται σε άλλο στρατόπεδο και δρουν ως Δούρειοι Ίπποι στον πατριωτικό χώρο .
Θλιβερή διαπίστωση , η κατάντια γνωστής πατριωτικής ιστοσελίδας στο διαδίκτυο η οποία μάλιστα βοηθήθηκε και προβλήθηκε πάρα πολύ από αυτήν την εφημερίδα αλλά και από στελέχη της Ε.Φ.Ε.Ν. Η καταδίκη των αποδοκιμασιών κατά του Χριστόφια μας λύπησε πάρα πολύ . Ίσως το νέο όνομα της συγκεκριμένης σελίδας θα έπρεπε να είναι .. Αριστερή Αντίσταση !!
Θα τελειώσουμε με τα λόγια ενός νέου που ήταν παρών στην εκδήλωση μνήμης και τιμής του ήρωα Αυξεμτίου στον Μαχαιρά :
« Μετά την χθεσινή μας παρουσία στο μνημόσυνο , όλοι έδειξαν το πραγματικό τους πρόσωπο . Όσο μας εμποδίζετε τόσο θα εντείνουμε τον αγώνα μας .Ξεθάψτε τα τύμπανα του πολέμου . Η μάχη μόλις άρχισε. »


1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Πάνω απ' όλα ευθύνεται ο μύθος "του καλού άνθρωπου Χριστόφια..." που έντεχνα δημιούργησαν όλα τα ΜΜΕ...

(Γιατί) Θέλει Αρετή και Τόλμη η Ελευθερία

  Η φετινή επέτειος της Εθνεγερσίας του 1821 σκιάζεται από ορισμένα μεγάλα και σκληρά γεγονότα, τα οποία κάποιοι δεν θέλουν, για τους δικούς...