Σάββατο 3 Μαΐου 2008

ΕΠΟΙΚΟΙ

Σε πολύ δύσκολη περίοδο εισέρχεται ο Ελληνισμός της Κύπρου. Ο αγώνας γιά φυσική επιβίωση αναμένεται μακρύς μετά την εκλογή του σοβιετόφιλου Χριστόφια και των ομοίων του.
Μελετάται ήδη το νέο σχέδιο τύπου Ανάν από τις γνωστές ομάδες εργασίας ε/κ και τ/κ . Παράλληλα η καλοστημένη κομμουνιστική προπαγάνδα προετοιμάζει τον λαό γιά τις « μελλοντικές αλλαγές » που θα έρθουν στην ζωή των Κυπρίων , όπως ανέφερε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Ο ίδιος , ξανακτύπησε αφού δήλωσε πως η κυπριακή κυβέρνηση δέχεται ως βάση διαπραγμάτευσης την παραμονή 50.000 εποίκων οι οποίοι δεν θα μπορούν να απομακρυνθούν από το νησί γιά ανθρωπιστικούς λόγους !

Ο αριθμός αυτός αναμένεται να αυξηθεί αφού είναι η βάση διαπραγμάτευσης και είναι γνωστή άλλωστε η επιθυμία του Ταλάτ γιά παραμονή όσο δυνατόν περισσότερων εποίκων έτσι ώστε το διζωνικό κράτος να αποτελείται από ισότιμο αριθμό υπηκόων Ελλήνων και τούρκων.

Με τους υπόλοιπους όμως εποίκους που είναι εκατοντάδες χιλιάδες τι σκέφτεται να πράξει η κυπριακή κυβέρνηση ; Θα ζητήσει να απελαθούν ; Γιά αυτούς δηλαδή δεν θα ισχύουν οι περιβόητοι ανθρωπιστικοί λόγοι ; Διότι πολλοί από αυτούς απόκτησαν ή κατέκτησαν περιουσίες , έκαναν παιδιά, εγγόνια , πούλησαν τα σπίτια τους και τα χωράφια τους στην τουρκία .
Άρα το πιο πιθανόν είναι η ψευδοκυβέρνηση των κατεχομένων και εκείνη της τουρκίας να ζητήσουν να παραμείνουν στο νησί γιά τους περιβόητους ανθρωπιστικούς λόγους . Το ίδιο θα ζητήσει και η Ευρωπα΄ι΄κή Ένωση η οποία αποκλείεται να δεχθεί τον « ξεριζωμό» χιλιάδων τούρκων.

Είναι γνωστό άλωστε πως γιά τους ανθέλληνες κύπριους κομμουνιστές δεν έχει σημασία η έννοια της φυλής ή του θρησκεύματος. Αυτοί στοχεύουν σε ένα έθνος κυπρίων μακριά από φυλετικούς διαχωρισμούς και μητέρες πατρίδες. Γιά αυτό τον λόγο εισάγουν στα κυπριακά σχολεία το μάθημα της διζωνικής ομοσπονδίας. Γιά να κάμψουν την αντίδραση της νεολαίας μας.
Συνεργάτης όλων αυτών και η ανύπαρκτη αντιπολίτευση της πατριωτικής δεξιάς. Καμμία κριτική δεν ασκείται στις παραπάνω μεθοδεύσεις της κυβέρνησης.
Το ίδιο ισχύει και γιά τα κόμματα ΔΗ.ΚΟ και ΕΔΕΚ που στηρίζουν άλλωστε την κυβέρνηση .
Η μοναδική αντιπολίτευση όμως έρχεται από αλλού . Από εκεί που όλοι αυτοί φοβούνται. Άλλωστε όπως έλεγαν στα αρχαία χρόνια « Όλοι οι δρόμοι οδηγούν στη Ρώμη » !!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

(Γιατί) Θέλει Αρετή και Τόλμη η Ελευθερία

  Η φετινή επέτειος της Εθνεγερσίας του 1821 σκιάζεται από ορισμένα μεγάλα και σκληρά γεγονότα, τα οποία κάποιοι δεν θέλουν, για τους δικούς...