Κυριακή 5 Οκτωβρίου 2008

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ Ε.ΛΑ.Μ.

ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ

Οι Αγγλο-τουρκο-σιωνιστικές δυνάμεις για άλλη μια φορά επιχειρούν να επιβάλουν μια λύση του Κυπριακού που θα αποκόπτει τη Κύπρο από την Ευρώπη και τους εν εξελίξει αμυντικούς μηχανισμούς της και θα την αφήνει στο έλεος της αρπακτικότητας του προσωασιτικού ελέγχου .
Μετά την υπογραφή της προετοιμαζόμενης λύσης υπό τον τίτλο της διζωνικής ομοσπονδίας θα επιβληθεί ο αφοπλισμός του ελληνισμού ( αποστρατικοποίηση ) και θα αναγνωρισθεί δικαίωμα μοναδικής στρατιωτικής παρουσίας στον Αγγλικό στρατό των βάσεων.
Τούτο θα σημαίνει ότι η Κύπρος θα μετατραπεί δια πυρός και σιδήρου σε αμυντική ενδοχώρα του Ισραήλ ενώ στίφη μογγόλων από τις τούρκο-τουρανικές εκτάσεις , θα προωθούνται σε όλη την επικράτεια της Κύπρου υποκινούμενοι κατόπιν σχεδίου στη διάπραξη κάθε είδους εγκλήματος εις βάρος των ελλήνων .
Συνεταίροι και ομόφρονες αυτού του τρομακτικού οχετού βαρβαρότητας και κνηνωδίας θα είναι ένας εκτουρκισμένος υπόκοσμος ενριζωμένος στα υπόγεια ενός στυγερού αστυνομικού κράτους το οποίο θα κουμαντάρουν τουρκοκύπριοι φονιάδες , κυπροκεντρικοί προσκυνημένοι και ανθέλληνες ως και οι φαμίλιες των προδοτών της ΕΟΚΑ που θα επιστρέψουν υπό την προστασία των πατρώνων τους .
Η ελληνική σημαία θα υποσταλθεί για πάντα και μια αιμοσταγής τυραννία θα θέσει σε εφαρμογή το σχέδιο της εκδίωξης των ελλήνων από την γή μας . Όπως ακριβώς έγινε στη Ίμβρο και τη Τένεδο .
Αποδέκτες αυτής της λύσης είναι το ανώνυμο τραπεζιτικό κεφάλαιο περιστοιχιζόμενο από ξένους και ντόπιους καιροσκόπους ως και μια χούφτα μεσολαβητών των ξένων μονοπωλίων τα συμφέροντα των οποίων δεν εξαρτώνται από την εθνική ταυτότητα των όποιων κατοίκων θα απομείνουν στο νησί .
Στην εμπροσθοφυλακή αυτών των σκοτεινών και ανελέητων δυνάμεων ευρίσκονται οι διάφοροι πολιτικοί της ηττοπάθειας και του ενδοτισμού , πιστοί υπηρέτες του προσωασιατικού ηγεμονισμού και ως εκ τούτου εχθροί της Ευρωπαϊκής ολοκλήρωσης που κορυφώνεται στη παρουσία του Ευρωπαϊκού στρατού και την ταύτιση των αμυντικών μας συνόρων με τα αμυντικά σύνορα της Ευρώπης .

Έλληνες , στις φαρμακερές οχιές που ορμούν να καταπνίξουν τον ελληνισμό μας αντιτάξτε τη φωτιά και το ατσάλι της θέλησης σας . Ορθώστε ξανά την ασπίδα του ηρωικού ΟΧΙ στη δόλια και θανάσιμη επίθεση του προσωασιατικού ιμπεριαλισμού.

Πυκνώστε τις τάξεις του ΕΘΝΙΚΟΥ ΛΑΪΚΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ για να δώσουμε τη μάχη για μια ΚΥΠΡΟ ΕΛΕΥΘΕΡΗ και ΕΛΛΗΝΙΚΗ και για ένα ΚΡΑΤΟΣ ΕΘΝΙΚΟΥ ΛΑΪΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ .
Ενάντια στους κατακτητές και τη πλουτοκρατία διεκδικήστε με τη γροθιά σας το ύπατο δικαίωμα να είστε εσείς οι ΑΡΧΟΝΤΕΣ ΤΗΣ ΓΗΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΟΧΘΟΥ ΣΑΣ .


ΕΘΝΙΚΟ ΛΑΪΚΟ ΜΕΤΩΠΟ ( Ε.ΛΑ.Μ. )

Δεν υπάρχουν σχόλια:

(Γιατί) Θέλει Αρετή και Τόλμη η Ελευθερία

  Η φετινή επέτειος της Εθνεγερσίας του 1821 σκιάζεται από ορισμένα μεγάλα και σκληρά γεγονότα, τα οποία κάποιοι δεν θέλουν, για τους δικούς...