Σάββατο 25 Οκτωβρίου 2008

ΠΑΝΤΑ ΕΜΠΡΟΣ !!


Τα τελευταία χρόνια αναπτύχθηκε στην Κύπρο ένα άλλο είδος Εθνικισμού πολύ διαφορετικό από αυτό που εμείς πιστεύουμε. Είναι ο λεγόμενος Ελληνοκυπριακός Εθνικισμός , φορείς του οποίου είναι τα κατάλοιπα της Μακαριοκρατίας .
Όλοι εκείνοι δηλαδή οι οποίοι με κάποιο τρόπο επωφελήθηκαν της τουρκικής εισβολής και πλούτισαν έχοντας την εύνοια του τότε καθεστώτος του Μακαρίου. Καιροσκόποι , οι οποίοι είχαν ήδη ευνοηθεί από παλαιότερα από την δημιουργία της ανεξάρτητης Κυπριακής Δημοκρατίας . Αυτοί πάντα ήταν εναντίον της ενώσεως με την μητέρα Ελλάδα διότι προέβλεπαν πως σε τέτοια περίπτωση θα έχαναν τα προνόμια που είχαν ήδη εξασφαλίσει.
Συσπειρώθηκαν κυρίως γύρω από τα κόμματα ΔΗ.ΚΟ και Ε.Δ.Ε.Κ. Δηλώνουν πως είναι Ελληνοκύπριοι όμως δεν θέλουν πλέον να έχουν καμμία σχέση με τους Ελλαδίτες και με το κράτος της Ελληνικής Δημοκρατίας αλλά παράλληλα δεν θα ήθελαν καμμία ανάμειξη των τουρκοκυπρίων στα κοινά της Κύπρου.
Το συγκεκριμμένο ρεύμα έχει επηρρεάσει μεγάλη μερίδα και του ΔΗ.ΣΥ. Πολλοί από τους αγωνιστές της Ε.Ο.Κ.Α. σήμερα φαίνονται να μη θέλουν την ΄Ενωση με την Ελλάδα από την οποία προδόθηκαν όπως λένε. Βεβαίως όχι όλοι . Όμως η αριστερή προπαγάνδα και η ανυπαρξία της δεξιάς διαφώτισης τους έχουν φέρει σε αυτή την κατάσταση. Η προσκόλληση του κόσμου του ΔΗ.ΣΥ. στο ανύπαρκτο κόμμα του , τους έχει απομακρύνει από τα οράματα των παλαιοτέρων χρόνων.
Τα οράματα αυτά συνεχίζουν όμως να υπάρχουν στους Έλληνες Εθνικιστές της Κύπρου. Ο Ελληνικός Εθνικισμός διαφέρει από τον Ελληνοκυπριακό.
Εμείς πιστεύουμε ότι η μόνη λύση είναι η απελευθέρωση από τον τουρκικό ζυγό και η Ένωση με την μητέρα Ελλάδα. Η Κύπρος από μόνη της δεν μπορεί να σταθεί όρθια στην γεωπολιτική θέση που βρίσκεται. Στο έδαφος της υπάρχουν τουρκικά και βρεττανικά στρατεύματα κατοχής ενώ παράλληλα στις ελεύθερες περιοχές δρουν ανεξέλεγκτα πλέον οι φορείς του τουρκισμού που βρίσκονται στα δύο μεγάλα κόμματα του ΑΚΕΛ και του ΔΗ.ΣΥ.
Αυτοί οι τελευταίοι έχουν διαλύσει την Εθνική Φρουρά , ακυρώνουν τα γυμνάσιά της , συζητούν με τον θύτη ως ισότιμα μέλη ενώ παράλληλα αλώνουν και τον χώρο της Παιδείας με το μάθημα της επαναπροσέγγισης Ε/Κ και τ/κ , με τη συμμετοχή τουρκάλας στην μαθητική παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου προφανώς για να τιμηθούν οι πρόγονοί της γιά την ουδετερότητα της Τουρκίας στον Β΄Παγκόσμιο Πόλεμο.
Θέλουν μία νεολαία που να μην έχει μητέρα Πατρίδα και που να νοιώθει ενοχές γιά τους καημένους τους τουρκοκυπρίους .
Απέναντι όλων αυτών είμαστε εμείς . Δεν είναι τυχαίο που οι Έλληνες μαθητές της Κύπρου προσέρχονται στις τάξεις της Ε.Φ.Ε.Ν. ενώ δημιουργούνται και άλλοι μαχητικοί πυρήνες . Η ενδυνάμωση της Εθνικής Φωνής Ελληνόψυχων νέων αποτελεί το τελευταίο ανάχωμα της άμυνας του Ελληνισμού .
Παράλληλα υπάρχουν και οι γνωστές ομάδες πολιτών που πρόσφατα δραστηριοποιήθηκαν στην παρέλαση της 1ης Οκτωβρίου στην Λευκωσία και με την γενναία στάση τους ξεμπρόστιασαν το καθεστώς του κομμουνιστή Χριστόφια σε Κύπρο και Ελλάδα.
Το μεγάλο κακό όμως γιά τους ανθέλληνες θα έρθει από αλλού . Από εκεί που χρόνια τώρα φοβούνται. Από όλους εμάς που έχουμε ταχθεί στην ΠΡΩΤΗ ΓΡΑΜΜΗ του Ελληνισμού . Ξέρετε κάτι ; Τα παιδιά της ΕΦΕΝ μεγάλωσαν !!
Ανθέλληνες ερχόμαστε και είμαστε χιλιάδες !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

(Γιατί) Θέλει Αρετή και Τόλμη η Ελευθερία

  Η φετινή επέτειος της Εθνεγερσίας του 1821 σκιάζεται από ορισμένα μεγάλα και σκληρά γεγονότα, τα οποία κάποιοι δεν θέλουν, για τους δικούς...