Δευτέρα 17 Νοεμβρίου 2008

ΟΙ ΑΝΕΝΤΑΧΤΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ


Από το γραφείο τύπου των Ανένταχτων Πατριωτών, σχετικά με τις εκδηλώσεις στην Κύπρο ενάντια στην ανακήρυξη του ψευδοκράτους, που πραγματοποιήθηκαν εχθές 15 Νοεμβρίου εκδίδεται το παρακάτω δελτίο τύπου:
Εχθές, 25 χρόνια από την ανακήρυξη του ψευδοκράτους του Αττίλα, στην πολύπαθη Κύπρο μας, η Ελληνική Νεολαία, απέδειξε όχι μόνο την διάθεση της για Αγώνα και την αυταπάρνηση της, αλλά κυρίως, πως απαλλαγμένη από κομματικές και ιδεολογικές δεσμεύσεις, αυτόνομα και ελεύθερα, χτίζει το Κίνημα της Απελευθέρωσης και καθιερώνει εκ νέου, μισό αιώνα μετά το δημοψήφισμα, το αίτημα της ΕΝΩΣΗΣ με την Μητέρα Ελλάδα.
Η μαζικότητα και ο παλμός των Κυπρίων Αδερφών μας, μας συγκινεί, μας ενθουσιάζει και μας εμπνέει, για το άπλωμα του Εθνικοαπελευθερωτικού Αγώνα, που είναι υποχρέωση, καθήκον, αλλά και ιστορικό μας δικαίωμα που δεν θα απεμπολήσουμε.
Οι μαθητές της Κύπρου, μας δείχνουν τον δρόμο που πρέπει να περπατήσουμε για να κάνουμε την μεγάλη διαφορά... Οι Ελλαδίτες μαθητές δεν έχουν να κάνουν τίποτα άλλο από το να τους μιμηθούν. ΑΥΤΟΝΟΜΑ, ΜΑΧΗΤΙΚΑ κι ΕΛΕΥΘΕΡΑ μέχρι την Απελευθέρωση.

"Ανένταχτοι Πατριώτες" – Γραφείο τύπου

www.patriwtes.gr - patriwtes@gmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

(Γιατί) Θέλει Αρετή και Τόλμη η Ελευθερία

  Η φετινή επέτειος της Εθνεγερσίας του 1821 σκιάζεται από ορισμένα μεγάλα και σκληρά γεγονότα, τα οποία κάποιοι δεν θέλουν, για τους δικούς...