Παρασκευή 14 Νοεμβρίου 2008

ΠΟΛΕΜΩΝΤΑΣ ΜΕ ΤΗΝ Ε.Φ.Ε.Ν.


Ήταν πραγματικά υπέροχο το συναίσθημα όταν έβλεπε κάποιος τις νέες και τους νέους της Ε.Φ.Ε.Ν. να παρελαύνουν συντεταγμένοι σε τριάδες , πειθαρχημένοι , φορώντας τις καινούργιες μπλούζες της παράταξης να ανεμίζουν στους δρόμους τις τεράστιες γαλανόλευκες και να φωνάζουν με όλη την δύναμη της ψυχής τους ότι το νησί αυτό ήταν και θα παραμείνει Ελληνικό.

Εντυπωσίασαν επίσης με τον αριθμό τους . Το εθνικιστικό κίνημα δυναμώνει μέρα με την μέρα.

Η παρουσία της Ελληνόψυχης νεολαίας χαλάει τα σχέδια των αριστερών που καπέλωναν όλες τις εκδηλώσεις και των δεξιών που νόμιζαν ότι αυτοί αντιπροσωπεύουν τον πατριωτικό χώρο.

Στην Κύπρο υπάρχει πλέον η Ε.Φ.Ε.Ν!

Τι να πει κανείς γιά την Λευκωσία όπου πάνω από χίλιοι Ελληνόψυχοι χωρισμένοι σε δύο πορείες , μία της Ε.Φ.Ε.Ν. Λευκωσίας και μία του νεοσύστατου Ε.ΜΑ.Κ . επέδραμαν κυριολεκτικά στο οδόφραγμα του Λήδρα Πάλας με σκοπό να εισέλθουν στη νεκρή ζώνη όπου τελικά τους σταμάτησαν οι αστυνομικές δυνάμεις .
Από την άλλη μεριά οι νεολαίοι του Ακελ αγωνίζονταν σε κλειστό στάδιο ακούγοντας την γνωστή τραγουδίστρια Φαραντούρη που έφερε το κόμμα τους.

Πόση διαφορά , αλήθεια !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

(Γιατί) Θέλει Αρετή και Τόλμη η Ελευθερία

  Η φετινή επέτειος της Εθνεγερσίας του 1821 σκιάζεται από ορισμένα μεγάλα και σκληρά γεγονότα, τα οποία κάποιοι δεν θέλουν, για τους δικούς...