Παρασκευή 30 Ιανουαρίου 2009

ΑΛΛΟΣ ΕΝΑΣ ΑΤΙΜΩΡΗΤΟΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ ΕΛΛΗΝΩΝ


Η κυνική ομολογία του Τούρκου ηθοποιού Αττίλα Ολγκάτς ότι σκότωσε 10 Έλληνες αιχμαλώτους του τουρκικού στρατού κατά την διάρκεια της εισβολής στην Κύπρο , δεν θα πρέπει να μας παραξενεύει ιδιαίτερα .
Ο Τούρκος ... καλλιτέχνης ακολούθησε τα ένστικτα και την παλικαριά που διακρίνει την βαρβαροφυλή του.

Εκτέλεσε δέκα αιχμαλώτους οι οποίοι ήταν ανήμποροι να αντιδράσουν . Δεν τους σκότωσε στο πεδίο της μάχης αλλά όταν αυτοί ήταν άοπλοι και σιδεροδέσμιοι .!!
Για το κατόρθωμά του αυτό καμάρωνε στην τουρκική τηλεόραση !

Σαν και αυτόν βέβαια υπάρχουν χιλιάδες άλλοι τούρκοι και τουρκοκύπριοι οι οποίοι σκότωναν και αυτοί Έλληνες αιχμαλώτους , βίαζαν Ελληνίδες της Κύπρου , βασάνιζαν , έκλεβαν , χτυπούσαν .

Οι τουρκοκύπριοι κατέδιδαν διαχρονικά είτε στον τουρκικό , είτε στον βρετανικό στρατό όσους Έλληνες και Ελληνίδες είχαν πατριωτική δράση . Αγωνίζονταν πάντα για τα τουρκικά συμφέροντα.

Έπειτα από την ομολογία του τούρκου ηθοποιού θα περίμενε κάποιος από τον πρόεδρο Χριστόφια , ο οποίος αντιπροσωπεύει μεταξύ άλλων και τις οικογένειες των θυμάτων , να θέσει το θέμα στον εκπρόσωπο της κατοχής Ταλάτ , κατά την διάρκεια των συνομιλιών για εξεύρεση λύσης .

Όταν ρωτήθηκε για το θέμα αυτό ο Χριστόφιας δήλωσε στους Κύπριους δημοσιογράφους , φανερά ενοχλημένος, ότι δεν αφορά τις δύο κοινότητες της Κύπρου , η υπόθεση αυτή.

Οι αποκαλύψεις της θηριωδίας του Αττίλα Ολγκάτς χάλασαν την διάθεση του προέδρου και των λοιπών επαναπροσεγγιστών .

Όλοι αυτοί προσπαθούσαν να πείσουν τον Ελληνικό λαό της Κύπρου ότι τόσο οι τ/κ όσο και οι τούρκοι είναι θύματα του ...ιμπεριαλισμού και ότι δεν έχουν τίποτα να χωρίσουν μεταξύ τους .

Το κλίμα λοιπόν αντιστράφηκε. Ειδικά τώρα που ένας <<άνθρωπος >> της τέχνης , του πνεύματος , που υπηρέτησε στο θέατρο , στην τηλεόραση και στον κινηματογράφο για 45 ολόκληρα χρόνια ,δηλώνει πως ήταν ένας στυγνός εκτελεστής Ελλήνων αιχμαλώτων !!

Φανταστείτε τους άλλους τούρκους και τουρκοκύπριους εκτελεστές , βιαστές , βασανιστές που δεν είχαν τις καλλιτεχνικές ευαισθησίες του Αττίλα Ολγκάτς .

Ο πανικός των κυπρίων επαναπροσεγγιστών
εκδηλώθηκε με πολλούς τρόπους . Η εφημερίδα ΠΟΛΙΤΗΣ αφού κάλεσε σε γεύμα τον αντιπρόσωπο των τ/κ ,Ταλάτ , στα γραφεία της εφημερίδας , προέβαλε επί μία εβδομάδα τα επεισόδια σε βάρος των αυτοκινήτων τ/κ στην ελεύθερη Λευκωσία . Ακολούθησαν συνεντεύξεις τρομοκρατημένων τ/κ οι οποίοι έλεγαν πως φοβούνται να έρθουν στις ελεύθερες περιοχές .

Στην ίδια μοίρα δηλαδή ο Μαχμούτ που δεν θα μας κάνει την τιμή να ξαναέρθει να ψωνίσει στην Λευκωσία και να επιστρέψει στα κατεχόμενα στην αγκαλιά του τουρκικού στρατού , με τον 19χρονο Έλληνα
Κύπριο αιχμάλωτο που εκτελέσθηκε από τον τούρκο ηθοποιό .!

Παράλληλα Ε/Κ καθηγητής ιστορίας που δίδασκε στο πανεπιστήμιο της Οξφόρδης , με άρθρο του στην εφημερίδα του ΑΚΕΛ την ΧΑΡΑΥΓΗ έγραψε πως και ο ίδιος γνωρίζει Έλληνες της Κύπρου που εκτέλεσαν αθώους τ/κ !!

Προσπάθησε με αυτόν τον τρόπο να ακυρώσει την ομολογία του τούρκου ..καλλιτέχνη αλλά και να προσφέρει πολύτιμα επιχειρήματα στην τουρκική πλευρά .

Βεβαίως εάν ο Αττίλα Ολγκάτς εκτελούσε δέκα Εβραίους αιχμαλώτους πολέμου τώρα θα είχε διαφορετική τύχη.
Τύχη που θα την έχει εάν ασχοληθούν σοβαρά οι Υπηρεσίες μας με την υπόθεση του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

(Γιατί) Θέλει Αρετή και Τόλμη η Ελευθερία

  Η φετινή επέτειος της Εθνεγερσίας του 1821 σκιάζεται από ορισμένα μεγάλα και σκληρά γεγονότα, τα οποία κάποιοι δεν θέλουν, για τους δικούς...