Παρασκευή 30 Ιανουαρίου 2009

ΝΟΜΙΚΟΣ ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΓΝΩΜΗΣ

Μετά την νομικήν νίκην της αποβολής της πολιτικής αγωγής από την δίκην Πλεύρη-Εβραίων ήλθε και μία δεύτερη νομική νίκη του Πλεύρη. Συγκεκριμένως: Την Τετάρτη 20 Ιανουαρίου 2009 στο Πενταμελές Εφετείο Αθηνών διεξήχθη μετά από δύο διακοπές η δίκη Πλεύρη-Εβραίων.
Ο Κώστας Πλεύρης υποστήριξε το ανυπόστατο της πρωτόδικης καταδικαστικής αποφάσεως και κατήγγειλε, ότι η γνώμη της μειοψηφίας (Εφέτης κα Παγουτέλη) εκ 32 σελίδων παρανόμως δεν περιλήφθηκε στην απόφασι και παρανόμως δεν του κοινοποιήθηκε δια να λάβη γνώσι.
Εισαγγελεύς: Δεν ήταν απαραίτητο γιατί η γνώμη της μειοψηφίας σας αθωώνει, συνεπώς δεν επάθατε βλάβη. Πλεύρης: Απεναντίας έπαθα βλάβη, διότι αγνοούσα τα αποδεικτικά στοιχεία της αθωότητός μου που υπεστήριξε η μειοψηφία και δεν τα εχρησιμοποίησα στην παρούσα δίκη. ΄Αλλως τε ο νόμος επιβάλλει να μάθω την γνώμη της μειοψηφίας είτε με ωφελεί είτε βλάπτει.
Πρόεδρος: Εμείς την βάζουμε στην απόφασι.
Πλεύρης: Δίχως να ακουσθώ, όπως απαιτείται και δίχως να την γνωρίζω; Διεπίστωσα ότι είσθε καταδικαστική.
Πρόεδρος: Προκαταλαμβάνετε την δικαστικήν απόφασιν;
Πλεύρης: Όχι, αλλά σημείωσα 20 σημεία συμπεριφοράς σας εναντίον μου. Θέλετε να σας τα διαβάσω;
Πρόεδρος: Να τα πείτε στην απολογία σας.Το δικαστήριο αποσύρεται και μετά μακρά σύσκεψι αποφασίζει, ότι ο Πλεύρης έχει δίκαιον, διότι εδικαιούτο να γνωρίζει την γνώμην της μειοψηφίας. Κατόπιν αυτού αναβάλλει την δίκην δια την 4ην Μαρτίου, πού όλα θα γίνουν εξ αρχής.
Αναμφιβόλως ο Πλεύρης κατήγαγεν νομικήν νίκη, αφού το δικαστήριο εδέχθη την ένστασίν του. Επί πλέον απεδείχθη, ότι αδικήθηκε στο θέμα της μη αναγραφής της γνώμης της μειοψηφίας, που είναι υποχρεωτική από το Σύνταγμα! Πλην της νομικής νίκης ο Πλεύρης επέτυχε και ηθική νίκη, διότι οι Εβραίοι ηρνήθησαν ότι είναι "εκλεκτός λαός" μολονότι όλοι ξέρουν ότι πιστεύουν στο αντίθετο, διότι τους θρησκευομένους Εβραίους υπεστήριξαν ως μάρτυρας κατηγορίας τέσσερεις άθεοι και μία λεσβία και διότι υποκριτικά βέβαια δήλωσαν ότι αγνοούν το Ταλμούδ.
Πλέον φαίνεται καθαρά, ότι στο τέλος ο Πλεύρης θα κερδίση την δίκην, διότι όλα τα στοιχεία οδηγούν τους Εβραίους σε ήττα. Εκτός κι άν...Τι δήλωσε ο Κώστας Πλεύρης
Με την τελευταία νομική νίκη μου κατά των Εβραίων απεδείχθη, ότι υπάρχουν αδέκαστοι δικασταί, στην Πατρίδα μας.Εκ βάθους καρδίας ευχαριστώ τους Έλληνας και τας Ελληνίδας που με την παρουσία των στο δικαστήριον συμπαρεστάθησαν στον αγώνα μου κατά του εβραιοσιωνισμού.
Η παρουσία των αποδεικνύει, ότι δεν φοβούνται τους Εβραίους και αυτό τους τιμά. Ιδιαιτέρως ευχαριστώ τον πατριώτη αγωνιστή κ. Δημήτρη Ζαφειρόπουλο, που μάχεται ατρόμητος, παρά τας διώξεις και τους κινδύνους, τον μισελληνικό εβραιοσιωνισμό.
Τελικώς η αλήθεια και η ελευθερία της εκφράσεως θα νικήσουν.



Από την εφημερίδα ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΚΟΣΜΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

(Γιατί) Θέλει Αρετή και Τόλμη η Ελευθερία

  Η φετινή επέτειος της Εθνεγερσίας του 1821 σκιάζεται από ορισμένα μεγάλα και σκληρά γεγονότα, τα οποία κάποιοι δεν θέλουν, για τους δικούς...