Πέμπτη 19 Μαρτίου 2009

...ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΑΝΤΙΔΡΟΥΝ


Μετά την Ιταλία , εντυπωσιακή είναι η στροφή των νέων προς τις ιδέες του Εθνικισμού και στην Γερμανία .

Το υπουργείο Εσωτερικών της χώρας αυτής ,πραγματοποίησε έρευνα σε συνεργασία με το ... Εγκληματολογικό Ινστιτούτο της Κάτω Σαξονίας , όπου σύμφωνα με τα αποτελέσματα οι νέοι κάτω των 15 ετών που ασπάζονται τις ιδέες του Πατριωτισμού ανέρχονται σε δεκάδες χιλιάδες .

Περίπου το 5,2% των νέων κάτω των 15 ετών ανήκει στην <<άκρα δεξιά >> , ενώ το 3,8% είναι οργανωμένο σε Εθνικιστικά κόμματα !
Τα αποτελέσματα ανακοινώθηκαν σε διάσκεψη τύπου , στο Βερολίνο, από τον υπουργό Εσωτερικών Σό΄ι΄μπλε και τον εγκληματολόγο Κρίστιαν Πφά΄ι΄φερ . Και οι δύο έδειχναν αρκετά ...προβληματισμένοι !
Το ίδιο έκπληκτος δήλωσε και ο επικεφαλής του << Σχολείου ενάντια στον Ρατσισμό >> , Έμπερχαρτ Σά΄ι΄ντελ .
Ο αριθμός των Εθνικιστών που είναι οργανωμένοι ,ανέρχεται σε 31.000.
Οι περισσότεροι είναι μέλη του ΝΡD , του DVU και άλλων μικρότερων ακροδεξιών οργανώσεων .
Σε παλαιότερη έρευνα του ίδιου Ινστιτούτου ο αριθμός των Εθνικιστών ήταν στις 20.000. Υπήρξε δηλαδή ραγδαία αύξηση τα τελευταία χρόνια .
Οι νέοι γοητεύονται , σύμφωνα με την έρευνα , από τον δυναμισμό των κομμάτων αυτών , από την συντροφικότητα και το δέσιμο που υπάρχουν μεταξύ των μελών , από την προβληματική παρουσία των λαθρομεταναστών στην χώρα , από την ανεργία των γονέων τους ενώ μεγάλο μέρος των νέων προέρχεται από την Ανατολική Γερμανία .
Οι περισσότεροι από αυτούς τους νέους θεωρούν αδύνατη την ενσωμάτωση των τριτοκοσμικών <<συμπολιτών>> τους , στην γερμανική κοινωνία.
Είναι φανερό πως οι γηγενείς λαοί της Ευρώπης αντιδρούν στην εισβολή εκατομμυρίων αλλοδαπών που δημιουργούν περισσότερα προβλήματα από την όποια προσφορά τους στην οικονομία της ηπείρου , ενώ αλλάζουν την κοινωνική συνοχή των χωρών που τους φιλοξενούν .

Η ιδέα για μία Ευρώπη των Εθνών, ενάντια στον πολυφυλετισμό , κερδίζει καθημερινά περισσότερο έδαφος .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

(Γιατί) Θέλει Αρετή και Τόλμη η Ελευθερία

  Η φετινή επέτειος της Εθνεγερσίας του 1821 σκιάζεται από ορισμένα μεγάλα και σκληρά γεγονότα, τα οποία κάποιοι δεν θέλουν, για τους δικούς...