Τετάρτη 8 Απριλίου 2009

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΕΑ-ΠΡΩΤΗ ΓΡΑΜΜΗ

Ασφυκτικά γεμάτα από το πρω'ί' της Κυριακής τα γραφεία της Φ.Ν.
Πλήθος κόσμου έξω από το ξενοδοχείο ΚΑΒΑΛΙΕΡΙ
Οι φίλοι της Φόρτσα Νουόβα περιμένουν υπομονετικά ( μάταια όμως ) την πορεία των αναρχικών γιά να τους εξηγήσουν από κοντά τις θέσεις του Κινήματος .


Ενθουσιασμένοι οι Ιταλοί συναγωνιστές συγχαίρουν τους ομιλητές



Μεγάλο το ενδιαφέρον από τους Ιταλούς και τους ξένους δημοσιογράφους

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 08 ΑΠΡ 09
ΔΙΕΘΝΕΣ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΣΤΟ ΜΙΛΑΝΟ

Το Κίνημα Ελληνικής Αντίστασης Πρώτη Γραμμή θριάμβευσε με την παρουσία του στο διεθνές εθνικιστικό συνέδριο που έλαβε χώρα την περασμένη Κυριακή στο Μιλάνο της Ιταλίας. Πλήθος κόσμου και πέραν των 100 δημοσιογράφων ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα που έκανε ο διοργανωτής του συνεδρίου, το κόμμα της Forza Nuova (Καινούρια Δύναμη) με συμμετοχή εισηγητών και από άλλες ευρωπαϊκές χώρες.
Συγκεκριμένα, οι ομιλητές ήσαν οι εξής: R. Fiore, Ευρωβουλευτής, Γενικός Γραμματέας του ιταλικού κόμματος Forza Nuova. B. Gollinisch, Ευρωβουλευτής, Γενικός Γραμματέας του γαλλικού κόμματος Front National. S. Darby, Αντιπρόεδρος του British National Party. Εκ μέρους του ΚΕΑ ΠΡΩΤΗ ΓΡΑΜΜΗ στο βήμα ανέβηκε ο Υπεύθυνος Διεθνών Σχέσεων, Σ. Καρανικολάου.
Ο εισηγητής του Κινήματός μας ξεσήκωσε τους παρευρισκομένους με τη φλογερή ομιλία του, στην οποία έκανε λόγο μεταξύ άλλων για τη συνεχιζόμενη κατοχή της πατρίδας μας, την επιθυμία για ενσωμάτωση στον εθνικό κορμό μετά την απελευθέρωση και τη μη εισδοχή της Τουρκίας στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Αξιοσημείωτο είναι ότι ακόμη και ο Βρετανός ομιλητής ασπάστηκε πλήρως τις θέσεις μας και υποσχέθηκε ότι θα εργαστεί σκληρά για την προώθηση του κυπριακού στην πατρίδα του.
Η δυναμική που απέκτησε το ΚΕΑ ΠΡΩΤΗ ΓΡΑΜΜΗ έχει πλέον αποκτήσει διεθνή χαρακτήρα, ξεφεύγοντας από τα στενά κυπριακά πλαίσια. Αυτό διαφαίνεται όχι μόνο από την παρουσία μας σε τέτοιου είδους διεθνή συνέδρια αλλά κυρίως από τη σημασία που προσδίδεται σε αυτή μας την παρουσία και την υιοθέτηση των θέσεών μας από τους Ευρωπαίους εταίρους μας. Ως ΚΕΑ ΠΡΩΤΗ ΓΡΑΜΜΗ υποσχόμαστε ότι θα συνεχίσουμε να διαφωτίζουμε τους ξένους για το κυπριακό, σε ένα τομέα που εδώ και 35 χρόνια η τουρκική προπαγάνδα έχει αφεθεί να αλωνίζει ανενόχλητη. Αφού οι εκάστοτε κυβερνήσεις δεν μπορούν, αναλαμβάνουμε δράση εμείς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

(Γιατί) Θέλει Αρετή και Τόλμη η Ελευθερία

  Η φετινή επέτειος της Εθνεγερσίας του 1821 σκιάζεται από ορισμένα μεγάλα και σκληρά γεγονότα, τα οποία κάποιοι δεν θέλουν, για τους δικούς...