Παρασκευή 10 Απριλίου 2009

ΝΙΚΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ


Ξεκάθαρο μήνυμα προς την κυβέρνηση αλλά και προς όλους όσους επιχειρούν να παραχαράξουν την Ιστορία της Κύπρου, έστειλαν οι Αυτόνομοι- Ενωτικοί φοιτητές του ΔΡΑΣΙΣ-Κ.Ε.Σ.
Ενώ όλες οι κομματικές παρατάξεις διολίσθησαν εκλογικά και υπέστησαν πανωλεθρία, το ΔΡΑΣΙΣ-Κ.Ε.Σ είχε άνοδο τόσο σε ψήφους όσο και σε ποσοστά!
Οι Ελληνόψυχοι Δρασίτες, υπέρμαχοι της Ένωσης, συγκέντρωσαν ποσοστό 15,75% και 340 ψήφους ανεβάζοντας εντυπωσιακά τα ποσοστά τους καθώς πέρυσι πήραν 309 ψήφους και 11%
Καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς τα στελέχη του Κινήματος ενημέρωναν τους φοιτητές για τις εξελίξεις στο κυπριακό αλλά και τα φοιτητικά και για τις προσπάθειες της κυβέρνησης Χριστόφια για αφελληνισμό του νησιού. Οι καθ’ όλα επιτυχημένες εκδηλώσεις προϊδέαζαν για την μεγάλη εκλογική επιτυχία.
Οι φοιτητές της Αθήνας απορρίπτουν τη διζωνική-δικοινοτική ομοσπονδία, κρατάνε ψηλά την γαλανόλευκη και επιβραβεύουν με τη ψήφο τους το ΔΡΑΣΙΣ-Κ.Ε.Σ.
Το Κίνημα Ελληνικής Αντίστασης ΠΡΩΤΗ ΓΡΑΜΜΗ συγχαίρει τους λεβέντες φοιτητές του ΔΡΑΣΙΣ και τους προτρέπει να συνεχίσουν όπως ήταν και είναι:
ΑΥΤΟΝΟΜΟΙ-ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ-ΕΝΩΤΙΚΟΙ
… μέχρι την τελική Νίκη!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

(Γιατί) Θέλει Αρετή και Τόλμη η Ελευθερία

  Η φετινή επέτειος της Εθνεγερσίας του 1821 σκιάζεται από ορισμένα μεγάλα και σκληρά γεγονότα, τα οποία κάποιοι δεν θέλουν, για τους δικούς...