Τρίτη 7 Απριλίου 2009

ΟΙ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΟΜΙΛΗΤΩΝ


Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθη την προηγούμενη Κυριακή 5 Απριλίου το συνέδριο της Φόρτσα Νουόβα , με θέμα << Η δικιά μας Ευρώπη . Λαοί και παραδόσεις ενάντια στις μεγάλες δυνάμεις και τις τράπεζες >> .

Η αίθουσα του ξενοδοχείου ΚΑΒΑΛΙΕΡΙ στο κέντρο του Μιλάνου ήταν πολύ μικρή για να χωρέσει το πλήθος του κόσμου που ήρθε από όλα τα μέρη της Ιταλίας. Δυστυχώς οι γνωστές δυνάμεις της αντίδρασης κατάφεραν να μην γίνει το συνέδριο στο μεγάλο συνεδριακό κέντρο του Μιλάνου .

Το γεγονός αυτό πείσμωσε τον κόσμο της ΦΟΡΤΣΑ ΝΟΥΟΒΑ με αποτέλεσμα την μαζική συμμετοχή του .
Στο συνέδριο οι ομιλητές ήταν ο Ευρωβουλευτής της ΦΟΡΤΣΑ ΝΟΥΟΒΑ κ. Ρομπέρτο Φιόρε , ο Ευρωβουλευτής του Γαλλικού Εθνικού Μετὠπου κ. Μπρούνο Γκόλνις ,από την Μ.Βρετανία ο Αντιπρόεδρος του ΒΝΡ κ. Σά’ι’μον Ντάρμπι και από το Κίνημα Ελληνικής Αντίστασης ΠΡΩΤΗ ΓΡΑΜΜΗ , ο υπεύθυνος διεθνών σχέσεων Κ. Στράτος Καρανικολάου .

Το συνέδριο ξεκίνησε με τις εισαγωγές των υψηλόβαθμων στελεχών κ. Καρατοσίδη ( Ελληνικής καταγωγής) και κ. Κορετζιάρι οι οποίοι ευχαρίστησαν τόσο τον κόσμο όσο και τους 100 περίπου δημοσιογράφους οι οποίοι κάλυπταν το γεγονός.

Πρώτος πήρε τον λόγο ο εκπρόσωπος του ΚΕΑ- ΠΡΩΤΗ ΓΡΑΜΜΗ , ο οποίος ενημέρωσε τον κόσμο για το πρόβλημα της Κύπρου αλλά και για τους σκοπούς του Κινήματος.

Έκπληκτοι οι Ιταλοί συναγωνιστές άκουγαν για τις βαρβαρότητες της Τουρκίας σε βάρος του Ελληνισμού .

<< Η Κύπρος είναι μια μικρογραφία της Ευρώπης . Τα ίδια θα συμβούν σε όλη την Ευρώπη αν επιτραπεί η είσοδος της ασιατικής αυτής χώρας στην Ε.Ε. Να υπενθυμίσω ότι η Τουρκία κατέχει παράνομα ευρωπα’ι΄κὀ έδαφος. Αγωνιζόμαστε για την απελευθέρωση της Κύπρου και την Ένωσή της με την μητέρα πατρίδα μας , την Ελλάδα >> δήλωσε ο αντιπρόσωπος του ΚΕΑ-ΠΡΩΤΗ ΓΡΑΜΜΗ ενώ στηλίτευσε τις προσπάθειες αφελληνισμού της παιδείας μας και της δημιουργίας ψεύτικης <<κυπριακής εθνικής ταυτότητος >> από την κυβέρνηση των καταλοίπων του μαρξισμού και των συνοδοιπόρων τους.

<<Η δικιά μας Ευρώπη πρέπει να βασιστεί πάνω στον Ελληνικό Πολιτισμό , πάνω στο σεβασμό των συνόρων μας , των παραδόσεων μας και των Εθνικών ταυτοτήτων μας και κάτι τέτοιο δεν μπορεί να επιτευχθεί με την παγκοσμιοποίηση αλλά και την είσοδο της τουρκίας στην Ε.Ε. Διότι τότε εκατομμύρια τούρκων θα εγκατασταθούν νόμιμα σε όλες τις χώρες μας , θα έχουν δικαίωμα να εκλέγουν και να εκλέγονται , θα κουβαλήσουν μαζί τους τις συνήθειες τους , την νοοτροπία τους , την θρησκεία τους . Ἐπειτα από κάποια χρόνια με τον ραγδαία αυξανόμενο ρυθμό των γεννήσεών τους θα ξεπεράσουν σε αριθμό εμάς , τους αληθινούς Ευρωπαίους >> , τόνισε ο υπεύθυνος σχέσεων με το εξωτερικό του ΚΕΑ-ΠΡΩΤΗ ΓΡΑΜΜΗ.

Τέσσερις φορές διακόπηκε η ομιλία του Έλληνα εκπροσώπου από τα θερμά χειροκροτήματα των Ιταλών Εθνικιστών .Η πρώτη όταν αναφέρθηκε στην Ένωση της Κύπρου με την μητέρα Ελλάδα , η δεύτερη όταν ζήτησε την απαγόρευση της εισόδου της τουρκίας στην Ευρώπη , η τρίτη όταν είπε πως η Ευρώπη πρέπει να βασιστεί πάνω στον Ελληνικό πολιτισμό και η τέταρτη όταν δήλωσε πως η Ευρώπη ανήκει στους πραγματικούς Ευρωπαίους .


Στη συνέχεια τον λόγο πήρε ο αντιπρόεδρος του ΒΝΡ , κ. Σά’ι’μον Ντάρμπυ , ο οποίος αναφέρθηκε στην άθλια οικονομική κατάσταση της Μ.Βρετανίας.

<< Ο διοικητής , της άλλοτε πανίσχυρης Τράπεζας της Αγγλίας προσπάθησε να εξηγήσει στην κυβέρνηση για ποιούς λόγους η τράπεζα οδηγείται στην πτώχευση . Ένας μισθωτός όταν συνταξιοδοτηθεί θα παίρνει 50 στερλίνες την εβδομάδα ενώ ένας από τους μεγαλύτερους διευθυντές κρατικής υπηρεσίας θα πάρει το ποσό των 500.000 στερλινών !! Το φημισμένο σύστημα Υγείας της Βρετανίας οδηγείται προς την κατάρρευση αφού μερικοί από τους ασθενείς ενός κρατικού νοσοκομείου πέθαναν από ....ασιτία. Ως πότε οι Βρετανοί πολίτες θα ανέχονται αυτούς τους ψεύτες ; Ένα από τα σημαντικά προβλήματα της χώρας μου είναι η ισλαμοποίηση του πληθυσμού μας . Πρόσφατα η αστυνομία του Σιέφιλντ ανακάλυψε ένα μεγάλο δίκτυο παιδικής πορνογραφίας από ισλαμιστές . Αυτοί , εκμεταλλεύονταν σεξουαλικά, ανήλικα 10χρονα και 11χρονα κορίτσια . Συνελήφθησαν πάνω από 50 ισλαμιστές . Το γεγονός αυτό αποσιωπήθηκε από τα βρετανικά Μ.Μ.Ε. Το ΒΝΡ δέχεται επιθέσεις από το σύστημα . «Παγώνουν» τους τραπεζικούς λογαριασμούς μας , στοχοποιούν τα μέλη μας , δεχόμαστε δολοφονικά χτυπήματα , όμως ο κόσμος αναγνωρίζει την προσφορά μας στην κοινωνία. Σε αυτές τις ευρωεκλογές το ΒΝΡ θα είναι στην Ευρωβουλή. Σύμφωνα με δημοσκοπήσεις στο Λήντς έχουμε το 23% , στο Κέντ το 40% , ενώ στο Μάντσεστερ και στο Λίβερπουλ παρουσιαζόμαστε πολύ δυνατοί . Ο πρόεδρός μας Νικ Γκρίφιν τον οποίο το σύστημα ήθελε να τον φυλακίσει επειδή μιλούσε για τον ισλαμικό κίνδυνο , χρειάζεται μόνο ένα 8% για να εκλεγεί >>

Τρίτος ομιλητής ήταν μία μεγάλη φυσιογνωμία της Γαλλικής πολιτικής σκηνής , ο Ευρωβουλευτής και αντιπρόεδρος του Φρόντ Νασιονάλ ( ενδεχομένως και ο διάδοχος του Ζαν Μαρί Λε Πεν), κ. Μπρούνο Γκόλνις.

<< Ο Γαλλικός λαός είπε όχι στις οικονομικές δικτατορίες , όχι στους πολιτικούς που καταστρέφουν την οικονομία μας । Το υπερκράτος των Βρυξελλών θα είναι αντιδημοκρατικό αν υιοθετήσει την Συνθήκη της Λισσαβώνας αλλά και αν αρνηθεί την προεδρία της επόμενης Ευρωβουλής στον κ. Λε Πεν . Είναι επίσης απαράδεκτο η κεντρική τράπεζα της Φρανκφούρτης να καθορίζει τις οικονομίες μας , χωρίς κανένας να μπορεί να την ελέγξει . Όσον αφορά την τουρκία είναι εξωφρενικό η Ευρώπη να θέλει να την ενσωματώσει στους κόλπους της. Μεταξύ όλων ημών των Εθνικιστών υπάρχει μία ενότητα που μας βοηθάει να ξεπεράσουμε τις όποιες διαφορές μας. Εθνικιστές όλου του κόσμου , ενωθείτε. Έχουμε τους ίδιους αντιπάλους . Το δικό μας εθνικό αίσθημα είναι μοντέρνο , είναι ειρηνικό . Υπερασπιζόμαστε τις δικές μας Εθνικές ταυτότητες , την δικιά μας αληθινή Ευρώπη >>

Τελευταίος μίλησε ο οικοδεσπότης ,ο Ευρωβουλευτής της Φ.Ν. κ. Ρομπέρτο Φιόρε ο οποίος ξεσήκωσε τους πάνω από 700 Ιταλούς Εθνικιστές που είχαν γεμίσει κάθε πιθανό σημείο της αίθουσας.

<< Έχω την τιμή να σας φέρω εδώ , την πραγματική Ευρώπη. Από την Γαλλία τον Μπρούνο Γκόλνις του Φρόντ Νασιονάλ , ο οποίος αποτελεί μία ακούραστη πηγή αντίστασης ενάντια στους μασόνους καπιταλιστές .
Από την Κύπρο τον εκπρόσωπο της ΠΡΩΤΗΣ ΓΡΑΜΜΗΣ . Μία Κύπρο που την θέλουμε ελεύθερη . Είδα και τα δύο μέρη . Στο Ελληνικό , ελεύθερο κομμάτι βασιλεύει η τάξη , τα χωράφια ήταν όλα επιμελώς καλλιεργημένα ενώ στο κατεχόμενο κομμάτι υπήρχε η εγκατάλειψη και η προχειρότητα .
Η Τουρκία έχει μπει ήδη στην Ευρώπη , κατέχει ένα κομμάτι της , γιά αυτό και εμείς λέμε όχι στην είσοδό της στην Ευρώπη >> , τόνισε εν μέσω αποθέωσης ο Ρομπέρτο Φιόρε .

<< Από την Αγγλία μία χώρα που μου πρόσφερε την ελευθερία γιά πολλά χρόνια έχει έρθει ο αντιπρόεδρος του ΒΝΡ .

Εμείς είμαστε εναντίον της λαθρομετανάστευσης και υπέρ της βοήθειας στις φτωχές χώρες , έτσι ώστε οι άνθρωποι αυτοί να παραμείνουν εκεί.

Ήμουν πριν από λίγο καιρό στην Λαμπεντούσα ( νησί του Νότου ) . Εκεί οι λαθρομετανάστες έχουν τρομοκρατήσει τους ντόπιους . Να φανταστείτε ότι ο υπουργός γιά την μετανάστευση είναι της Λέγκας του Βορρά και δεν κάνει τίποτα γιά το πρόβλημα αυτό.

Από την άλλη πλευρά ο Φίνι είχε πει πως θα απομακρύνει από την Ρώμη όλους του καταυλισμούς των Ρόμ και ούτε αυτός το έκανε.
Εμείς ζητάμε :

1) Την διακοπή της Συνθήκης του Σένγκεν
2) Την απέλαση όσων μεταναστών έχουν διαπράξει αδικήματα στην χώρα τους ή στην Ιταλία.
3) Η συμφωνία με τον Γκαντάφι να ακυρωθεί και να υπάρξει διακοπή διπλωματικών σχέσεων με την Λιβύη .

Κάθε λαός πρέπει να βρίσκεται στην γη του και κάθε γη να ανήκει στον λαό της .
Ο Μαρξισμός πέθανε το 1989 , τώρα ο εχθρός μας , είναι ο καπιταλισμός.
Η Ευρώπη θα αναγεννηθεί , μία Ευρώπη Ελληνική , Ρωμα’ι’κή και Χριστιανική που θα εκτείνεται από την Πορτογαλία μέχρι τα Ουράλια όρη . Λέμε ναι στην είσοδο της Ρωσσίας και όχι σε αυτήν της Τουρκίας .

Η Ευρώπη πρέπει να είναι το κέντρο του κόσμου >>

Δεν υπάρχουν σχόλια:

(Γιατί) Θέλει Αρετή και Τόλμη η Ελευθερία

  Η φετινή επέτειος της Εθνεγερσίας του 1821 σκιάζεται από ορισμένα μεγάλα και σκληρά γεγονότα, τα οποία κάποιοι δεν θέλουν, για τους δικούς...