Σάββατο 9 Μαΐου 2009

ΑΠΙΘΑΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ

Η μαζική παρουσία λαθρομεταναστών στην πόλη του Μιλάνου ανάγκασε τον βουλευτή της Λέγκας του Βορρά , Ματτέο Σαλβίνι να προτείνει στον πρόεδρο της Ιταλικής βουλής Τζιανφράνκο Φίνι να κρατούνται κάποια βαγόνια του μετρό του Μιλάνου αποκλειστικά για τους Ιταλούς κυρίως δε για τις γυναίκες .

Οι λόγοι είναι γνωστοί . Από την μια η χαρακτηριστική οσμή των τριτοκοσμικών , από την άλλη η τάση τους να κάνουν τους ...περιστρεφόμενους εφαψίες όπισθεν και έμπροσθεν των Ιταλίδων που χρησιμοποιούν το μετρό αλλά και οι συνεχόμενες μικροκλοπές σε βάρος των επιβατών έκαναν την κατάσταση ανυπόφορη .

Η πολύ σωστή και πρακτική πρόταση του Σαλβίνι συνάντησε την άρνηση του ... γνωστού Φίνι ο οποίος δήλωσε πως κάτι τέτοιο θα ήταν προσβολή για την ανθρώπινη αξιοπρέπεια και για το Ιταλικό σύνταγμα αφού κάνει διαχωρισμό με βάση την φυλή , την γλώσσα και την θρησκεία ! Αυτή ήταν η απάντηση του πρώην εθνικιστή κ. Φίνι .

Στο ίδιο μήκος κύματος και η αριστερά αντιπολίτευση όπου σύμφωνα με τον Μπερλουσκόνι υπάρχουν πολλοί ομοφυλόφιλοι!!!

Αυτοί βέβαια έχουν κάθε λόγο να διαμαρτύρονται αφού με αυτό το μέτρο θα έχαναν τις υπόγειες απολαύσεις του μετρό του Μιλάνου .

Η αριστερή διανόηση όμως δέχτηκε άλλο ένα χτύπημα από το απερχόμενο δημοτικό συμβούλιο του Μπέργκαμο . Σύμφωνα με πρόταση της πλειοψηφίας θα επιτρέπεται στους ζητιάνους να ζητούν ελεημοσύνη μία ώρα την ημέρα και αυτή σε ένα συγκεκριμένο δρόμο της αρεσκείας τους !
Φανταστείτε να γινόταν αυτό στην Ελλάδα πόσοι συμπαθείς κάτοικοι των καταυλισμών θα έπρεπε να δουλέψουν

Δεν υπάρχουν σχόλια:

(Γιατί) Θέλει Αρετή και Τόλμη η Ελευθερία

  Η φετινή επέτειος της Εθνεγερσίας του 1821 σκιάζεται από ορισμένα μεγάλα και σκληρά γεγονότα, τα οποία κάποιοι δεν θέλουν, για τους δικούς...