Κυριακή 10 Μαΐου 2009

Η ΦΟΡΤΣΑ ΝΟΥΟΒΑ ΣΤΙΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ


Πριν από λίγες μέρες η Φόρτσα Νουόβα ανακοίνωσε την επίσημη είσοδό της στην προεκλογική περίοδο για τις ευρωεκλογές του Ιουνίου . Ας διαβάσουμε προσεκτικά το μήνυμα του ηγέτη των Ιταλών Εθνικιστών , Ευρωβουλευτή Ρομπέρτο Φιόρε :

<< Η Φ.Ν. θα συμμετέχει στις επόμενες Ευρωεκλογές για να συνεχίσει να αγωνίζεται για κάποια ζητήματα που είναι σημαντικά για την Ευρώπη . Τονίζουμε κάποια από αυτά :

1) Η Φ.Ν. είναι εναντίον της εισόδου της Τουρκίας στην Ενωμένη Ευρώπη διότι

α) Δημιουργεί ένα τεράστιο μουσουλμανικό πυρήνα ο οποίος θα επεκταθεί μέχρι τις ασιατικές τουρκόφωνες δημοκρατίες οι οποίες θα εκμεταλλευτούν την είσοδο της Τουρκίας
β) Παραδοσιακά η Τουρκία ήταν πάντα σύμμαχος των εχθρών της Ευρώπης και σήμερα έχει στενότατες σχέσεις με τις Η.Π.Α. και το Ισραήλ. Οι Αμερικανοί στηρίζουν την ενταξιακή πορεία της Τουρκίας για να δημιουργήσουν αστάθεια στην Ευρώπη .
γ ) Ο ερχομός της Τουρκίας θα αντιπροσώπευε το τέλος της Ευρώπης όπως την ξέρουμε τα τελευταία 3.000 χρόνια . Όσον αφορά τους τομείς της εργασίας και της οικονομίας μία πιθανή είσοδος της Τουρκίας θα δημιουργούσε πολλά προβλήματα στην οικονομία της Ιταλίας αλλά και στις κοινωνικές παροχές .Ήδη στην Ευρώπη 76 εκατομμύρια πολιτών ζούνε στο όριο της φτώχειας .
Μόνο η Φόρτσα Νουόβα λέει ΟΧΙ στην είσοδο της Τουρκίας στην Ευρώπη , ο κυβερνητικός συνασπισμός του Μπερλουσκόνι αλλά και η κεντροαριστερή αντιπολίτευση είναι ΥΠΕΡ της Τουρκίας .
2) Η Φ.Ν. θέλει μια Ευρώπη Χριστιανική όσον αφορά τον τρόπο ζωής των ανθρώπων , Ρωμα΄ι΄κή όσον αφορά την νομοθεσία και ΕΛΛΗΝΙΚΗ όσον αφορά την δημιουργία σκέψης και την αναζήτηση της αλήθειας .
3) Η τωρινή πλειοψηφία του Ευρωπα΄ι΄κού Κοινοβουλίου είναι υπέρμαχος της οικονομικής παγκοσμιοποίησης η οποία ευθύνεται για τις οικονομικές ανισότητες και για την φτώχεια .
Για άλλη μία φορά οι Ιταλοί Εθνικιστές της Φ.Ν. στέκονται στο πλευρό του Ελληνισμού κάνοντας αναφορά στον Ελληνικό πολιτισμό και δείχνοντας την αντίθεσή τους στην προοπτική εισόδου της Τουρκίας στην ενωμένη Ευρώπη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

(Γιατί) Θέλει Αρετή και Τόλμη η Ελευθερία

  Η φετινή επέτειος της Εθνεγερσίας του 1821 σκιάζεται από ορισμένα μεγάλα και σκληρά γεγονότα, τα οποία κάποιοι δεν θέλουν, για τους δικούς...