Σάββατο 16 Μαΐου 2009

ΟΜΙΛΙΑ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΤΟΥ Ε.ΛΑ.Μ.


Την Πέμπτη, 14/05/09, η ώρα 10 π.μ., έγινε η κατάθεση υποψηφιοτήτων για τις Ευρωεκλογές 6 Ιουνίου 2009, στο Ξενοδοχείο Hilton.
Από την πρώτη στιγμή, δείξαμε την γραμμή μας, το ποιοι είμαστε και το τι πιστεύουμε, αφού μέσα από τις πρώτες δηλώσεις που έγιναν στο ξενοδοχείο είπαμε πράγματα αυτονόητα που κανένας πλέον δεν τολμά να εκφράσει.
Μιλήσαμε ανοικτά για την Ελληνικότητα της Κύπρου μας, για καθαρά αντιομοσπονδιακές θέσεις, κατηγορήσαμε την Τουρκία για τα όσα έκανε στο πολύπαθο νησί μας, αλλά και τους Τουρκοκύπριους για την συνεργασία που έχουν ακόμη με την Τουρκία αλλά και στα εγκλήματα που διέπραξαν σε βάρος τον συμπατριωτών μας!
Καλέσαμε επίσης σε ΑΜΕΣΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΩΝ ΟΔΟΦΡΑΓΜΑΤΩΝ! Έστω και σε μια ζωντανή εκπομπή, κάποιοι ενοχλήθηκαν και γι αυτό μέρος της ομιλίας αποκόπηκε!
Το βράδυ έγινε στο ξενοδοχείο Curium, στην Λεμεσό ομιλία και παρουσίαση των δύο υποψηφίων ευρωβουλευτών, Λουκά Σταύρου και Αντώνη Πιερίδη, του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.) αλλά και παρουσίαση των θέσεων μας.
Στην όλη εκδήλωση αναλύσαμε τις ιδέες μας, τους σκοπούς και τους στόχους μας. Μιλήσαμε καθαρά για την ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ της Κύπρου μας, που πλέον όλοι έχουν ξεχάσει, όπως επίσης για πρόβλημα ΕΙΣΒΟΛΗΣ και ΚΑΤΟΧΗΣ, και όχι όπως θέλουν να αποκαλούν τα φερέφωνα της νέας τάξης , Δικοινοτικό πρόβλημα! Οι τουρκοκύπριοι δεν είναι κοινότητα σε αυτό τον τόπο ΑΛΛΑ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑ!

Αναλύσαμε την θέση μας σχετικά με το άνοιγμα των οδοφραγμάτων, με το οποίο διαφωνούμε καθώς ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ το ΑΜΕΣΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ τους. Ούτως ώστε να ανακοπή η Τρίτη εισβολή, αλλά και να σταματήσει η εισροή όπλων, ναρκωτικών και μεταναστών από τα κατεχόμενα, αλλά και οι συνεχείς αναβάθμιση των κατεχομένων, και του κατοχικού στρατού με δικά μας χρήματα!

Μιλήσαμε και για το πρόβλημα που μαστίζει όλη την Ευρώπη, καθώς και την Κύπρο μας, την λαθρομετανάστευση. Οι εργασίες πρέπει να δίνονται στο εθνικό εργατικό δυναμικό, και όχι στον κάθε ένα λαθρομετανάστη, που βλέπει την χώρα μας σαν την γη της επαγγελίας. Συντελώντας στην δημογραφική αλλά και πολιτισμική αλλοίωση της χώρας μας.


Μερικά από τα κανάλια έλαμψαν δια της απουσίας τους

Δεν υπάρχουν σχόλια:

(Γιατί) Θέλει Αρετή και Τόλμη η Ελευθερία

  Η φετινή επέτειος της Εθνεγερσίας του 1821 σκιάζεται από ορισμένα μεγάλα και σκληρά γεγονότα, τα οποία κάποιοι δεν θέλουν, για τους δικούς...