Πέμπτη 21 Μαΐου 2009

Η ΦΟΡΤΣΑ ΝΟΥΟΒΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΚΑΙ Η ΠΕΡΙΕΡΓΗ ΣΤΑΣΗ ΚΥΠΡΙΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ

Χαρακτηριστική προεκλογική αφίσα της Φ.Ν. όπου φαίνεται η αντίθεση των Ιταλών Εθνικιστών στην πιθανή είσοδο της Τουρκίας στην Ευρώπη .
<< Ο Μπερλουσκόνι , ο Φίνι και ο Φραντσεσκίνι θέλουν την Τουρκία στην Ευρώπη . Μόνο η Φόρτσα Νουόβα λέει ΟΧΙ . Ψήφισε Φ.Ν. >>

Παράλληλα ο Ευρωβουλευτής και ηγέτης της Φ.Ν. , Ρομπέρτο Φιόρε με επέμβασή του στο Ευρωκοινοβούλιο τόνισε την αντίθεσή του στην είσοδο της Τουρκίας στην Ευρώπη γιατί αυτό θα σήμαινε το τέλος των Εθνικών ταυτοτήτων των περισσοτέρων Ευρωπα΄ι΄κών κρατών αφού θα υπάρχει η ελεύθερη εγκατάσταση στην Ευρώπη εκατομμυρίων Τούρκων .
Αυτό θα δημιουργήσει μεγάλη κρίση στον τομέα της εργασίας αλλά και της γεωργίας με την είσοδο φτηνού εργατικού δυναμικού και φτηνών προ΄ι΄όντων από την Τουρκία.
<< Πώς είναι δυνατόν να δεχθούμε μία χώρα όπου υπάρχουν πληροφορίες για περίπου 15.000 ανήλικους φυλακισμένους , για 400 συλληφθέντες ακτιβιστές την περασμένη εβδομάδα αλλά και για συλλήψεις και προπηλακισμούς σε βάρος Χριστιανών ιερέων ; >> ρώτησε το Ευρωπα΄ι΄κό κοινοβούλιο , ο Ρομπέρτο Φιόρε .
Ενώ οι Ευρωπαίοι Εθνικιστές υποστηρίζουν τις Ελληνικές και Ευρωπα΄ι΄κές θέσεις , ο υπουργός Εξωτερικών της Κύπρου δήλωσε στον κυπριακό Τύπο πως δεν θα πρέπει να εμποδιστεί η Ευρωπα΄ι΄κή πορεία της Τουρκίας , ο βουλευτής της πατριωτικής δεξιάς του ΔΗ.ΣΥ. , Χρίστος Πουργουρίδης προσυπέγραψε προσχέδιο ψηφίσματος των Ευρωπαίων Σοσιαλιστών κατά της Ελλάδος για δήθεν καταπίεση της μουσουλμανικής μειονότητος των Δωδεκανήσων και ο Ευρωβουλευτής Ματσάκης κατέθεσε ερώτηση εναντίον της Ελληνικής Αστυνομίας για παραβίαση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων μερίδας συλληφθέντων .!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

(Γιατί) Θέλει Αρετή και Τόλμη η Ελευθερία

  Η φετινή επέτειος της Εθνεγερσίας του 1821 σκιάζεται από ορισμένα μεγάλα και σκληρά γεγονότα, τα οποία κάποιοι δεν θέλουν, για τους δικούς...