Πέμπτη 28 Μαΐου 2009

ΕΞΩ ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητέ συνΕλληνα,

Νομίζω ότι πρέπει να υιοθετηθεί μια πιο δραστική τακτική από εμάς τους πολίτες επί του ζητήματος:
1) ΔΕΝ δίνουμε ρούχα, τρόφιμα κτλ. σε Εκκλησία - Ερυθρό Σταυρό κλτ. ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΒΕΒΑΙΟΙ οτι καταλήγουν σε Έλληνες (τελευταία πληροφορήθηκα ότι καταλήγουν σε λαθρομετανάστες - τους κάνουμε και δωράκια για να μείνουν δηλαδή)
2) Όποτε έχουμε την ευκαιρία διεκδικούμε σταθερά και χωρίς φανατισμό την επαναφορά της τάξης: π.χ. ήμουν σε παιδότοπο με τα παιδιά μου, Ινδή περπατούσε ξυπόλητη με σκουλαρίκια στα πόδια μέσα στα παιχνίδια όπου έπαιζαν τα παιδιά. Πήγα στη διεύθυνση και ζήτησα να την βγάλουν έξω καθώς δεν τηρούσε τον κανόνα υγιεινής για κάλτσες στα πόδια. Αν δεν έκανα κάτι εγώ, το θέμα θα έμενε έτσι και θα της πέρναγε. Ένας άνθρωπος μπορεί να κάνει πολλά!
...φυσικά παροτρύνω κι εσένα και τους φίλους μας να προτείνουν ατομικές πρωτοβουλίες ώστε να βοηθήσουμε πρακτικά στη διατήρηση της πατρίδας μας, καθώς τελευταία όντως το θέμα έχει πάρει ανησυχητικότατες διαστάσεις.

Σε ευχαριστώ,
Μια Ανήσυχη Μαμά

(Γιατί) Θέλει Αρετή και Τόλμη η Ελευθερία

  Η φετινή επέτειος της Εθνεγερσίας του 1821 σκιάζεται από ορισμένα μεγάλα και σκληρά γεγονότα, τα οποία κάποιοι δεν θέλουν, για τους δικούς...