Τρίτη 5 Μαΐου 2009

ΕΠΙΣΗΜΗ ΔΙΑΨΕΥΣΗ ΤΟΥ ΒΝΡ


Η εφημερίδα ΕΝΩΣΙΣ στην τελευταία έκδοσή της έγραψε σχετικά με το Εθνικιστικό συνέδριο του Μιλάνου ότι το βρεττανικό εθνικιστικό κόμμα ΒΝΡ είχε σχέσεις με τουρκικά εθνικιστικά κινήματα .

Σήμερα έφτασε στο ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΦΩΣ η επίσημη διάψευση του ΒΝΡ , από τον αντιπρόεδρο του κινήματος και υποψήφιο Ευρωβουλευτή κ. Σά΄ι΄μον Ντάρμπυ .

<< Το ΒΝΡ δεν έχει καμμία σχέση με τούρκους εθνικιστές . Δεν με ενδιαφέρει εάν οι τούρκοι είναι εθνικιστές φτάνει να βρίσκονται μέσα στα σύνορα της χώρας τους >>

Με την ξεκάθαρη αυτή δήλωση ο αντιπρόεδρος του κινήματος αποδεικνύει την προσπάθεια σπίλωσης της μοναδικής μέχρι στιγμής , συμμετοχής των Ελλήνων Εθνικιστών της Κύπρου σε διεθνές συνέδριο όπου εν ενεργεία Ευρωβουλευτές που επηρρεάζουν εκατομμύρια Ευρωπαίους πολίτες μίλησαν στους 100 δημοσιογράφους και στους 700 Ιταλούς φίλους της Φόρτσα Νουόβα υπέρ των Ελληνικών δικαίων και κατά της τουρκικής βαρβαρότητος.

Όσον αφορά το κόμμα της Φόρτσα Νουόβα που η εν λόγω εφημερίδα αποκαλεί << περιβόητο >> , είναι ένα νόμιμο πολιτικό κίνημα που συμμετέχει στις Ευρωεκλογές και έχει εξελέξει ήδη έναν Ευρωβουλευτή τον φιλέλληνα Ρομπέρτο Φιόρε .
Επίσης την Τετάρτη 29 Απριλίου η Φ.Ν. οργάνωσε δεύτερο συνέδριο στην Μπολώνια (δημοσιεύουμε την σχετική αφίσα ) με θέμα << Το Ισλάμ προς την κατάκτηση της Ευρώπης : Μετανάστευση και το ζήτημα της Τουρκίας >>

Με την δήλωση του αντιπροέδρου του ΒΝΡ , με το άρθρο από την επίσημη ιστοσελίδα του βρεττανικού κινήματος
http://bnp.org.uk/2008/10/european-patriots-must-oppose-turkey%E2%80%99s-entry-into-the-eu-bnp-leader-in-prague/

που αναδημοσιεύσαμε στο ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΦΩΣ στις 30 Απριλίου ,
όπου ο ηγέτης του ΒΝΡ Νικ Γκρίφιν σε συγκέντρωση Τσέχων Εθνικιστών στην Πράγα εξέφρασε την αντίθεσή του στην είσοδο της Τουρκίας στην Ευρώπη και τέλος με τον τίτλο του δευτέρου συνεδρίου της Φόρτσα Νουόβα καταρρίπτουμε τις άθλιες κατηγορίες της εφημερίδας ΕΝΩΣΙΣ .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

(Γιατί) Θέλει Αρετή και Τόλμη η Ελευθερία

  Η φετινή επέτειος της Εθνεγερσίας του 1821 σκιάζεται από ορισμένα μεγάλα και σκληρά γεγονότα, τα οποία κάποιοι δεν θέλουν, για τους δικούς...