Δευτέρα 1 Ιουνίου 2009

ΣΤΑΘΕΡΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΤΟ ΒΝΡ

Μέλη του ΒΝΡ , έξω από την τουρκική πρεσβεία του Λονδίνου .



Το επίμαχο φυλλάδιο στο οποίο μεταξύ άλλων το ΒΝΡ καλεί τους Βρετανούς να προτιμήσουν την Ελλάδα και την ελεύθερη Κύπρο για διακοπές και όχι την Τουρκία !



Στην φωτογραφία βλέπουμε Τουρκάλες να περιμένουν ανυπόμονα την είσοδο στην Ευρώπη !




Η τουρκική πρεσβεία του Λονδίνου παραπονέθηκε επίσημα στο Βρετανικό Υπουργείο Εξωτερικών ζητώντας την απόσυρση του προεκλογικού υλικού του ΒΝΡ το οποίο αναφέρεται στην θέση του κινήματος για την είσοδο της Τουρκίας στην Ευρώπη .
Συγκεκριμένα σε φυλλάδιο του ΒΝΡ αναφέρεται πως η Τουρκία δεν έχει θέση στην Ευρώπη επειδή η τουρκική κυβέρνηση δεν δείχνει μεγάλο ενδιαφέρον για τις δημοκρατικές διαδικασίες και ότι η δημοκρατία απαιτεί την ελευθερία του λόγου κάτι που δεν ισχύει στην περίπτωση της Τουρκίας .
Ο Νικ Γκρίφιν πρόεδρος του ΒΝΡ δήλωσε πως το γεγονός ότι η Τουρκία επεμβαίνει στα εσωτερικά μιας άλλης χώρας και ζητάει την απόσυρση προεκλογικού υλικού ενός νόμιμου πολιτικού κινήματος δείχνει την έλλειψη που υπάρχει στην ασιατική αυτή χώρα για την ελευθερία του λόγου .Δεν έχουμε λοιπόν κανένα λόγο να δεχθούμε στην Ευρώπη μία χώρα 80 εκατ. Μουσουλμάνων , συμπλήρωσε ο Γκρίφιν , δημιουργώντας έτσι την ... Ευρωαραβία !
Για την ιστορία το επίμαχο φυλλάδιο κυκλοφόρησε ..μόνο σε 29 εκατ. αντίτυπα σε ολόκληρη την Μ. Βρετανία !!
Το άρθρο αποτελεί την καλύτερη απάντηση στις σκευωρίες του ιστολογίου της Εθνικής Αντιστάσεως που δυο μήνες μετά ,προσπαθεί με γελοία επιχειρήματα να αμαυρώσει την μεγαλύτερη μέχρι στιγμής επιτυχία του Εθνικιστικού Κινήματος της Κύπρου .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

(Γιατί) Θέλει Αρετή και Τόλμη η Ελευθερία

  Η φετινή επέτειος της Εθνεγερσίας του 1821 σκιάζεται από ορισμένα μεγάλα και σκληρά γεγονότα, τα οποία κάποιοι δεν θέλουν, για τους δικούς...