Τετάρτη 10 Ιουνίου 2009

ΝΙΚΗ ΣΤΗΝ ΒΡΕΤΑΝΙΑ - ΔΗΛΩΣΕΙΣ Ν. ΓΚΡΙΦΙΝ



Στην Βρετανία το ΒΝΡ κατάφερε να εκλέξει 2 Ευρωβουλευτές ,τον πρόεδρό του Νικ Γκρίφιν και τον Άντριου Μπρονς .

Ο Νικ Γκρίφιν δήλωσε πως η επιτυχία του ΒΝΡ διέλυσε τα ψέματα που γράφονταν όλες αυτές τις μέρες στον βρετανικό τύπο .

<< Η νίκη μας είναι ένα δυνατό χτύπημα στην άκρα αριστερά η οποία ξόδευσε πολλά χρήματα γιά να κάνει την εναντίον μας προπαγάνδα. Έπειτα από την άθλια επίθεση που έκαναν σε εμάς έξω από το δημαρχείο του Μάντσεστερ, θα επαναλάβω την προτροπή μου προς τον αρχηγό των Νεοφιλελεύθερων , Ντέ΄ι΄βιντ Κάμερον , να απομακρυνθεί από αυτούς τους ταραξίες >>

Οι ταραξίες ανήκουν στην οργάνωση των λεγόμενων αντιφασιστών UAF , οι οποίοι επιτέθηκαν με αυγά εναντίον του Νικ Γκρίφιν γιά δεύτερη φορά , στο Λονδίνο έξω από την Βουλή των Αντιπροσώπων κατά την διάρκεια της πανηγυρικής συνέντευξης Τύπου του ΒΝΡ . Ο Κάμερον φέρεται να είναι ..ιδρυτικό μέλος αυτού του συνοθυλεύματος που έχει σχέσεις με το κομμουνιστικό κόμμα της Αγγλίας !

<< Οι πράξεις βίας υποβιβάζουν το επίπεδο της βρετανικής πολιτικής σε εκείνο της Ζιμπάμπουε και είναι ανεπίτρεπτο να τυγχάνουν της υποστήριξης μερίδας των κοινοβουλευτικών κομμάτων >> τόνισε ο Νικ Γκρίφιν .

Όπως δήλωσαν υψηλόβαθμα στελέχη του ΒΝΡ τέτοιες καταστάσεις δημιουργούνται πρώτη φορά στην Ευρώπη μετά την πτώση του κομμουνισμού . Είναι απαράδεκτο να διακόπτεται με αυτόν τον τρόπο μία συνέντευξη Τύπου ενός νομίμου κόμματος που πήρε περίπου 1 εκατομμύριο ψήφους !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

(Γιατί) Θέλει Αρετή και Τόλμη η Ελευθερία

  Η φετινή επέτειος της Εθνεγερσίας του 1821 σκιάζεται από ορισμένα μεγάλα και σκληρά γεγονότα, τα οποία κάποιοι δεν θέλουν, για τους δικούς...