Σάββατο 13 Ιουνίου 2009

ΤΟ Ε.ΛΑ.Μ. ΚΑΙ Η ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ


Όπως όλα δείχνουν οι θέσεις του Εθνικού Λα΄ι΄κού Μετώπου έρχονται να καλύψουν ένα μεγάλο κενό στο πολιτικό σκηνικό της Κύπρου .

Η ιδεολογία του μοναδικού Εθνικιστικού κινήματος της Ελληνικής Μεγαλονήσου μας απευθύνεται :

Στους μαθητές και στις μαθήτριες , που βλέπουν το σχολείο τους να γεμίζει από τουρκοκύπριους και άλλους αλλοδαπούς μαθητές με περίεργα ονόματα και εχθρική προς αυτούς συμπεριφορά ,
Που οι κομμουνιστές καθηγητές τους , τους μαθαίνουν ότι δεν είναι Έλληνες παρά μόνο Κύπριοι , και ότι οι πραγματικοί συμπατριώτες τους είναι οι τουρκοκύπριοι και όχι οι Ελλαδίτες , ενώ αναφέρονται με απαξιωτικούς όρους στους αγωνιστές της Ε.Ο.Κ.Α.

Στους Έλληνες μαθητές και μαθήτριες που ενώ μέσα στην καρδιά τους είναι ριζωμένος ο πόθος για εκδίκηση εξαιτίας όλων όσων έχουν κάνει οι τούρκοι στους προγόνους τους , το Υπουργείο Παιδείας διοργανώνει εκδηλώσεις συμφιλίωσης με τους τ/κ , ενώ αφαιρεί τα κεφάλαια εκείνα από την ύλη του μαθήματος της Ιστορίας που φανερώνουν την βαρβαρότητα της συγκεκριμένης ασιατικής φυλής .

Το Εθνικό Λα΄ι΄κό Μέτωπο απευθύνεται στον Έλληνα πρόσφυγα τον οποίο εμπαίζουν τα κυπριακά κόμματα που του υπόσχονται σχέδια λύσης σύμφωνα με τα οποία θα επιστρέψει στον τόπο του , ενώ στην ουσία του καλλιεργούν ψεύτικες ελπίδες .

Για το ΕΛΑΜ η μόνη ξεκάθαρη λύση είναι η απελευθέρωση. Μόνο τότε ο Έλληνας πρόσφυγας θα επιστρέψει ελεύθερος στον τόπο του και θα μπορεί να χαρεί την ζωή του και την περιουσία του .


Το Εθνικό Λα΄ι΄κό Μέτωπο απευθύνεται στους ασθενέστερους οικονομικά συμπατριώτες μας .
Σε όλους αυτούς που αδυνατούν να βρουν εργασία εξαιτίας της παρουσίας των τριτοκοσμικών λαθρομεταναστών .
Σε όλους αυτούς που βλέπουν τους πλούσιους να γίνονται πλουσιότεροι ενώ οι ίδιοι γίνονται φτωχότεροι .
Σε όλους εκείνους που πηγαίνοντας στα νοσοκομεία , βλέπουν τους τουρκοκύπριους να έχουν προτεραιότητα με κριτήριο την φυλή και την θρησκεία τους , χωρίς να έχουν προσφέρει κάτι σε αυτό το κράτος .
Την ίδια στιγμή ο Έλληνας της Κύπρου πληρώνει δυσβάστακτους φόρους , κοινωνικές ασφαλίσεις , οι άντρες υπηρετούν την θητεία τους στην Εθνική Φρουρά ενώ οι γυναίκες στην Πολιτική Άμυνα .

Για όλους τους παραπάνω λόγους πρέπει να ενισχύσετε το Εθνικό Λα΄ι΄κό Μέτωπο .
Για να στραφεί η Παιδεία προς το μεγαλείο του αξεπέραστου Ελληνικού Πολιτισμού και Ιστορίας .
Για να υπάρξουν κοινωνικές παροχές σε αυτούς που πραγματικά προσφέρουν και όχι στους παρίες τουρκοκυπρίους που απομυζούν τους δικούς μας κόπους .

Δώστε μας την δύναμη να κλείσουμε τα οδοφράγματα που αποτελούν πύλη εισόδου των ναρκωτικών που σκοτώνουν τα παιδιά μας .
Για να μπορέσουμε να σταματήσουμε την αθρόα προσέλευση αφελών συμπατριωτών μας προς τα καζίνο των κατεχομένων , χρηματοδοτώντας με αυτόν τον τρόπο τον τουρκικό στρατό .

Μην διστάσετε όπου βρεθείτε και όπου σταθείτε να διαδώσετε τις θέσεις του Εθνικού Λα΄ι΄κού Μετώπου .

Η Νίκη είναι δική μας .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

(Γιατί) Θέλει Αρετή και Τόλμη η Ελευθερία

  Η φετινή επέτειος της Εθνεγερσίας του 1821 σκιάζεται από ορισμένα μεγάλα και σκληρά γεγονότα, τα οποία κάποιοι δεν θέλουν, για τους δικούς...