Σάββατο 20 Ιουνίου 2009

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΥΡΩ-ΟΜΑΔΑ


Πυρετωδώς εργάζονται οι Εθνικιστές Ευρωβουλευτές για την δημιουργία μιας πετυχημένης και αποτελεσματικής ομάδας στο Ευρωπα΄ι΄κό Κοινοβούλιο .Αν αυτό επιτευχθεί αυξάνεται κατά πολύ η επιρροή των Εθνικιστών στα δρώμενα της Ευρώπης αφού θα συμμετέχουν σε πολλές επιτροπές ενώ μεγάλα θα είναι και τα οικονομικά οφέλη .

Στις 17 Ιουνίου έγινε η πρώτη συνάντηση υπό την προεδρία του έμπειρου Ευρωβουλευτή του Γαλλικού Μετώπου Μπρούνο Γκόλνις . Στην συνάντηση συμμετείχαν οι νεοεκλεγέντες βουλευτές από τα Εθνικιστικά κόμματα της Αυστρίας , Ουγγαρίας , Βουλγαρίας , Βελγίου , Γαλλίας , Βρετανίας .

Συζητήθηκε η δημιουργία της ευρωομάδας και οι τρόποι που θα αναπτυχθούν συμμαχίες με άλλα κόμματα ( χρειάζονται περισσότερα ) έτσι ώστε να επιτευχθεί το ποθητό αποτέλεσμα . Τα παζάρια πάντως δίνουν και παίρνουν .
Το σπουδαιότερο είναι πως τα κόμματα που πήραν μέρος στην συνάντηση υπό τον Μπρούνο Γκόλνις , διακήρυξαν την ενότητα τους ενώ παράλληλα οργανώθηκαν ώστε να αντιμετωπίσουν τον τεράστιο φόρτο εργασίας ( πολλές ψηφοφορίες σχεδόν κάθε μέρα ) από τις 14 Ιουλίου όπου είναι η έναρξη των εργασιών του νέου Κοινοβουλίου της Ευρώπης .

Σύμφωνα με πληροφορίες την ίδια μέρα οι ευρωάπλυτοι ετοιμάζουν πορεία διαμαρτυρίας στις Βρυξέλλες για την παρουσία των Εθνικιστών βουλευτών.
Άλλο ένα θετικό συμπέρασμα από αυτήν την συνάντηση είναι ότι άνθρωποι από όλη την Ευρώπη που μοιράζονται τα ίδια ιδανικά , συνεργάζονται υποστηρίζοντας τις χώρες τους αλλά και την ήπειρό μας , μία Ευρώπη των Εθνών , των παραδόσεων , ενάντια στην παρουσία τριτοκοσμικών λαθρομεταναστών και με ισχυρή αντίσταση στην είσοδο της Τουρκίας στην Ευρώπη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

(Γιατί) Θέλει Αρετή και Τόλμη η Ελευθερία

  Η φετινή επέτειος της Εθνεγερσίας του 1821 σκιάζεται από ορισμένα μεγάλα και σκληρά γεγονότα, τα οποία κάποιοι δεν θέλουν, για τους δικούς...