Τρίτη 23 Ιουνίου 2009

Η ΕΥΡΩΠΗ ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ ;

<< ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΙΕΝΝΗ ΤΑ ΤΖΑΜΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΜΙΝΑΡΕΔΕΣ >> γράφει η αφίσα του ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ στην Αυστρία .

Είναι γνωστό πως οι τριτοκοσμικοί λαθρομετανάστες αλλοιώνουν την φυλετική ομοιότητα των χωρών όπου φιλοξενούνται .
Χθες το βράδυ διεξήχθη στο Χάλμσταντ της Σουηδίας ο ποδοσφαιρικός αγώνας - κάτω των 21- μεταξύ Βρετανίας και Γερμανίας .
Οι δύο αυτές χώρες καταλαμβάνουν ένα σημαντικό γεωγραφικό μέρος της Ευρώπης ενώ επίσης έχουν παίξει μεγάλο ρόλο στην Ευρωπα΄ι΄κή και παγκόσμια ιστορία .

Με λύπη είδαμε ότι πάρα πολλοί από τους ελπιδοφόρους παίκτες τους ήταν αφρικανοί , τούρκοι , μουσουλμάνοι .
Μάλιστα κατά την διάρκεια της ανάκρουσης των Εθνικών Ύμνων των δύο αντιπροσωπευτικών συγκροτημάτων οι αλλοδαποί παίκτες δεν τραγουδούσαν .
Ο ένας κοιτούσε τα κορδόνια του , ο άλλος έβλεπε τις κερκίδες ενώ κάποιος είχε καρφώσει το βλέμμα του στο κενό . Ήταν έκδηλη η αμηχανία τους , αφού είτε δεν αισθάνονταν τίποτα εκείνη την στιγμή , είτε δεν είχαν κατορθώσει να μάθουν τον ύμνο της χώρας που υποτίθεται ότι εκπροσωπούσαν .

Αντιθέτως οι Γερμανοί και Βρετανοί παίκτες , προπονητές , φροντιστές τραγούδησαν με ιδιαίτερο πάθος τους ύμνους των Εθνών τους . Άλλωστε είναι γνωστή η ποδοσφαιρική κόντρα που υπάρχει ανάμεσά τους .

Ας προσέξουμε τα ονόματα των παικτών της Γερμανικής ομάδας :

Γκονζάλο Κάστρο
Τζερόμ Μπόατεγκ
Μπεν Χατίρα
Μεσούτ Οζίλ
Ακσάν Νταγιαγκά

Αυτοί εκπροσωπούσαν το Γερμανικό Έθνος . Αλλά μήπως το ίδιο δεν συμβαίνει και με τις εθνικές ομάδες της Ολλανδίας , Αυστρίας , Γαλλίας , Σουηδίας .
Θα θέλαμε να γίνει το ίδιο με την Εθνική Ελλάδος ; Φανταστείτε ότι στο μέλλον μπορεί να παίζουν πακιστανοί , αφγανοί , αλβανοί ποδοσφαιριστές που να φορούν την γαλανόλευκη !!

Αυτή δεν είναι η Ευρώπη των εθνικών ταυτοτήτων , των παραδόσεων και της φυλετικής συνοχής .
Για αυτόν τον λόγο οι Ευρωπαίοι πολίτες έδωσαν δύναμη , στις Ευρωεκλογές , στις δυνάμεις εκείνες οι οποίες αγωνίζονται για την πάταξη της λαθρομετανάστευσης , στα κινήματα εκείνα που είναι εναντίον της εισόδου της Τουρκίας στην Ε.Ε. , στα κόμματα εκείνα που αντιστέκονται στην οικονομική εξαθλίωση και στην ασυδοσία των τραπεζών .

Στην Κύπρο τον δύσκολο αγώνα γιά την Ελληνική αξιοπρέπεια , τιμή και επιβίωση της φυλής μας έχει αναλάβει το Εθνικό Λα΄ι΄κό Μέτωπο . Για αυτό τον λόγο πάρα πολλοί νέοι , μαθητές και φοιτητές έχουν πυκνώσει τις τάξεις του . Παράλληλα και οι άνθρωποι του μόχθου , οι αγρότες που καλλιεργούν την Ελληνική Γη μας , οι ασθενέστεροι οικονομικά που βλέπουν τις τράπεζες να τους απομυζούν τους κόπους τους, έχουν ενταχθεί και στηρίζουν το αγώνα των Ελλήνων Εθνικιστών .

Το ίδιο γίνεται και στην υπόλοιπη ήπειρό μας . Κάθε ένας αγωνίζεται για την χώρα του και όλοι μαζί για την Ευρώπη .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

(Γιατί) Θέλει Αρετή και Τόλμη η Ελευθερία

  Η φετινή επέτειος της Εθνεγερσίας του 1821 σκιάζεται από ορισμένα μεγάλα και σκληρά γεγονότα, τα οποία κάποιοι δεν θέλουν, για τους δικούς...