Παρασκευή 26 Ιουνίου 2009

ΠΑΕΙ ΚΑΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΗΣ ΡΩΜΗΣ !!

Άλλη άποψη γιά το Ισραήλ φαίνεται να έχουν οι Εθνικιστές της Φόρτσα Νουόβα .

Τελειωμό δεν έχει ο ιδεολογικός κατήφορος του δημάρχου της Ρώμης Τζιάννι Αλεμάννο .
Στα χνάρια του γνωστού Φίνι ο << εθνικιστής >> δήμαρχος πολιτογράφησε <<τιμής ένεκεν >> ως κάτοικο της ιστορικής πρωτεύουσας της Ιταλίας έναν εβραίο στρατιώτη ο οποίος είναι αιχμάλωτος της Χαμάς επί τρία συνεχή χρόνια .

Συνεπαρμένος από την πράξη του ο φιλοεβραίος Αλεμάννο δήλωσε πως << η τιμητική πολιτογράφηση είναι μία πράξη αλληλεγγύης εκ μέρους του δήμου της Ρώμης προς τον αιχμάλωτο στρατιώτη . Η Ρώμη έχει έναν ακόμη πολίτη , έναν πολίτη φυλακισμένο . >>

Αντί να διώξει τους καταυλισμούς των γύφτων από την Ρώμη όπως είχε υποσχεθεί προεκλογικά ακολουθεί εμφανώς την πολιτική πορεία του Φίνι .

Σαν να μην έφταναν όλα αυτά ο δήμαρχος της Ρώμης μετέβη στο Ισραήλ όπου σε συνεργασία με τον δήμαρχο της Ιερουσαλήμ ανακοίνωσε ότι θα δώσει σε πλατεία της Ρώμης τον όνομα της Ιερουσαλήμ . Παρομοίως ο εβραίος δήμαρχος έδωσε και εκείνος το όνομα της Ρώμης σε πλατεία της πόλης του .

Οι κάτοικοι της Ρώμης με οργή βλέπουν τα καμώματα του δημάρχου τους και υπόσχονται να τον τιμήσουν και αυτοί με την σειρά τους με τον τίτλο του <<πρώην Δημάρχου >> στις επόμενες δημοτικές εκλογές .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

(Γιατί) Θέλει Αρετή και Τόλμη η Ελευθερία

  Η φετινή επέτειος της Εθνεγερσίας του 1821 σκιάζεται από ορισμένα μεγάλα και σκληρά γεγονότα, τα οποία κάποιοι δεν θέλουν, για τους δικούς...