Σάββατο 4 Ιουλίου 2009

ΓΙΑ ΟΤΙ ΚΑΙΕΙ ΘΑ ΤΡΕΧΟΥΝ ΟΙ ΓΚΕΫ ... ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ


<< Καλέ , θα γίνουμε πυροσβέστες >>!!





Εξωφρενικά πράγματα συμβαίνουν στην Αγγλία . Νεαρός Άγγλος <<κόπηκε >> από την πρώτη παρουσία του στην συνέντευξη για την πλήρωση θέσεων στον πυροσβεστικό σταθμό του Όλνταμ διότι οι υπεύθυνοι ,του είπαν πως ψάχνουν για άτομα από την κοινότητα των μεταναστών και των ...ομοφυλόφιλων !!

Ο 24χρονος νεαρός που είχε εργαστεί παλαιότερα ως φρουρός στις τοπικές φυλακές , πίστευε πως είχε όλα τα προσόντα για να εργαστεί ως πυροσβέστης όμως ήταν λευκός , Βρετανός και ...κανονικός . Τα ίδια ελαττώματα με αυτόν, είχαν και άλλοι 19 υποψήφιοι που παρουσιάστηκαν με την ελπίδα να αποκατασταθούν επαγγελματικά .

Προτιμούνται οι αλλοδαποί και οι ..αδελφές . Όσον αφορά τους νόμιμους αλλοδαπούς , αυτοί θα έχουν να παρουσιάσουν τα σχετικά έγγραφα .
Οι ξεφωνημένες αδελφές τί στοιχεία θα επιδείξουν στον πυροσβεστικό σταθμό; Με ποιά κριτήρια θα προσλαμβάνονται;
Μήπως η κοινότητα των γκέϋ θα εκδίδει ... πουστοποιητικά ορθού σεξουαλικού προσανατολισμού των τυχερών μελών της που θα δείξουν ενδιαφέρον να εργασθούν ως πυροσβέστες ;

Η παράνοια του πολυφυλετισμού σε όλο της το μεγαλείο !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

(Γιατί) Θέλει Αρετή και Τόλμη η Ελευθερία

  Η φετινή επέτειος της Εθνεγερσίας του 1821 σκιάζεται από ορισμένα μεγάλα και σκληρά γεγονότα, τα οποία κάποιοι δεν θέλουν, για τους δικούς...