Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου 2009

4o ΦΕΣΤΙΒΑΛ << FEST DER VOELKER >> ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ

Με επιτυχία έγινε τελικά το 4ο Φεστιβάλ Fest der Völker "Για την Ευρώπη των Εθνών" που διοργάνωσαν οι Γερμανοί συναγωνιστές του νόμιμου πολιτικού εθνικιστικού κινήματος NPD και με την πολύ σημαντική βοήθεια από άλλους Αυτόνομους Γερμανούς Εθνικιστές! Στο φεστιβάλ υπήρχαν εκτός από τους Γερμανούς και συναγωνιστές από διάφορες χώρες της Ευρώπης, όπως από την Σουηδία, την Ελβετία, την Βουλγαρία, την Ουγγαρία, την Εσθονία, την Μ. Βρετανία, την Ισπανία, την Τσεχία και την Αυστρία.



Με απίστευτη οργάνωση , έγιναν όλα από τους Γερμανούς συναγωνιστές, που διέμεναν μαζί με όλους τους συναγωνιστές από τις διάφορες άλλες χώρες, στο δικό τους ξενοδοχείο που είναι υπό την ιδιοκτησία του NPD(!!!). Η φιλοξενία που έτυχαν όλοι ήταν κάτι το πραγματικά πρωτόγνωρο!Το πολιτικό κατεστημένο της κυβέρνησης προσπάθησε να αναβάλει την εκδήλωση που ήταν προγραμματισμένη εδώ και πολύ καιρό, χωρίς λόγο και αιτία, φέρνοντας χαρτί απαγόρευσης της εκδήλωσης στο ξενοδοχείο που διαμέναμε όλοι, μια μέρα πριν το φεστιβάλ!

Για αρκετές ώρες μέλη του NPD, με τους Αυτόνομους Γερμανούς Εθνικιστές, και με τον δικηγόρο τους, προσπαθούσαν να αλλάξουν την απόφαση, αφού όπως έλεγε ο δικηγόρος "παράνομα ακύρωσε την νόμιμη εκδήλωση που ήταν προγραμματισμένη"!Μετά από αρκετές ώρες και αφού τίποτα δεν γινόταν, και αφού ο κόσμος στο ξενοδοχείο αυξανόταν, αφού είδη είχαν αρχίσει να καταφθάνουν δεκάδες συναγωνιστές από διάφορες περιοχές της Γερμανίας, οι συναγωνιστές έπιασαν δουλειά και άρχισαν να στήνουν όλα τα συναφή για την εκδήλωση (σκηνές, καταστήματα για μπλούζες και άλλα προϊόντα, περίπτερα φαγητού και ποτού κ.ο.κ.) στην τεράστια αυλή του ξενοδοχείου που διαμέναμε, με χωρητικότητα πέραν τον 2000-3000 ατόμων.


Αισθητή ήταν η μεγάλη παρουσία της αστυνομίας που περιτριγύριζε τον τόπο που διαμέναμε, αλλά και την όλη περιοχή, με συνεχή μπλόκα στους δρόμους, και το εξονυχιστικό έλεγχο σε πεζούς και αυτοκίνητα συναγωνιστών, αλλά και την συνεχή παρακολούθηση του χώρου και του ξενοδοχείου που διαμέναμε από το ελικόπτερο της αστυνομίας!


Από το πρωί άρχισαν να καταφθάνουν μεγάλος αριθμός Αριστεριστών - Αντιφασιστών στην πόλη για αντισυγκέντρωση, και έφθασαν μέχρι το σημείο σχεδόν που διαμέναμε, με την ανοχή της αστυνομίας(!!!), που επέτρεψε σε εκείνους να κάνουν αντισυγκέντρωση , και όχι σε εμάς το νόμιμο και προ πολλού καιρού δηλωμένο φεστιβάλ μας!
Η ομάδα περιφρούρησης της εκδήλωσης, όμως με την επιβλητική παρουσία της, κράτησε μακριά από τον χώρο της εκδήλωσης κάθε παρείσακτο, που αρκέστηκε απλά στο να φωνάζει!
Το φεστιβάλ είχε ξεκινήσει κανονικά κάτω από όλες τις αντίξοες συνθήκες, και με την παρουσία περίπου 1500 και πλέον συναγωνιστών, αφού δύο από τα κεντρικά σημεία διέλευσης προς την πόλη του Πόεσνεκ, που ήταν το φεστιβάλ, ανακόπηκαν από τους αριστεριστές - αντιφασίστες και στην συνέχεια η αστυνομία είχε αποκλείσει τους δύο σταθμούς του τρένου, και έτσι η διέλευση προς την πόλη ήταν δύσκολη έως και αδύνατη. Οι αριστεριστές χρησιμοποίησαν κάθε μέσο ούτως ώστε να ακυρώσουν την εκδήλωση! Μέχρι και αεροπλάνο είχαν μισθώσει για να πετά πάνω από τον χώρο τις εκδήλωσης , με πανό στο πίσω μέρος του, που μας καλούσε " να φύγουμε έξω από την πόλη".
Το φεστιβάλ ξεκίνησε κανονικά στις 11:30 το πρωί και διήρκησε μέχρι τις 5:30 το απόγευμα όπου η αστυνομία ζήτησε να σταματήσει το φεστιβάλ!
Η εκδήλωση περιελάβανε ομιλίες από τους εκπρόσωπους από κάθε χώρα, και ενδιάμεσα εθνικιστικό ροκ, από συγκροτήματα που ήρθαν επίσης από πολλές χώρες της Ευρώπης και κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον μέχρι το τέλος του προγράμματος!
Μπροστά στην σκηνή αναρτήθηκε σημαία του κινήματος μας , του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου , αλλά και ενωτική σημαία ενώ στο βάθος της σκηνής υπήρχε ένα μεγάλο αναρτημένο πανό, που έγραφε "Ευρώπη Ξύπνα", αλλά και κεντρικό θέμα στις ομιλίες ήταν ότι όλοι μαζί με κάθε μέσο πρέπει να διαφυλάξουμε τα έθνη μας και να διατηρήσουμε μια Ευρώπη των εθνών και των παραδόσεων, σε μια ελεύθερη Ευρώπη, και να σταθούμε ενάντια στην "παγκοσμιοποίηση".
Όλοι οι ομιλητές μίλησαν για τα προβλήματα στις χώρες τους κυρίως εναντίον της λαθρομετανάστευσης αλλά και εναντίον του καπιταλισμού που έχει κατασπαράξει τις κοινωνίες μας,
ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΕ ΜΙΑ ΦΩΝΗ ΤΑΧΘΗΚΑΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΕΝΤΑΞΗΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ!
Με ιδιαίτερη χαρά οι παρευρισκόμενοι υποδέχτηκαν την Κύπρο αλλά και την ομιλία του αντιπροσώπου μας από το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.), αφού ήταν η πρώτη φορά που ακούστηκε φωνή από την Κύπρο, που μίλησε για το πρόβλημα της λαθρομετανάστευσης που έχουμε, αλλά και για το πρόβλημα εισβολής και κατοχής στην Κύπρο μας στις ΟΡΘΕΣ του βάσεις, και ΟΧΙ όπως θέλουν να το παρουσιάζουν οι πολιτικάντηδες μας προς τα έξω, μιλήσαμε επίσης και για το ότι αποτελούμε τα τελευταία σύνορα της Ευρώπης ενάντια στην Τουρκία που θέλει να εισβάλει στην Ευρώπη, αλλά και που προωθεί λαθρομετανάστες από την Ασία με σκοπό την φυλετική αλλοίωση της Ευρώπης. Αλλά και πως η Ευρώπη βρίσκεται ήδη υπό κατοχή, αφού ένα Ευρωπαϊκό έδαφος, αυτό της Κύπρου είναι υπό κατοχή από την Τουρκία.
Συμφωνήσαμε και εμείς με την σειρά μας, και ενώσαμε την φωνή μας υπέρ της Ευρώπης των Εθνών και των παραδόσεων αλλά και κατά της ένταξης της τουρκίας στην Ευρώπη.
Μιλήσαμε για το μεγαλείο του Ελληνικού πολιτισμού, και την Ελληνική καταγωγή του ονόματος της Ευρώπης, και πως θέλουμε μια Ευρώπη με αξίες, ιδανικά και παραδόσεις βασισμένη στα Ελληνικά ιδεώδη και τον Ελληνικό πολιτισμό! Και μαζί μας συμφώνησαν και οι υπόλοιποι συναγωνιστές!
Σημαντική ήταν και η δήλωση από το νόμιμο εθνικιστικό κίνημα της Αγγλίας, το BNP, που συμμετέχει και στην Ευρωβουλή, που σε σχετική ερώτηση που τους τέθηκε στο φεστιβάλ σε συνέντευξη τύπου, για το ποια είναι η γνώμη τους για τις Αγγλικές βάσεις που έχουν στον κόσμο, αλλά κυρίως οι βάσεις που έχουν στην Κύπρο, δήλωσαν πως δεν συμφωνούν και τάσσονται εναντίον των βάσεων όπου και αν βρίσκονται, και ζητούν άμεση αποχώρηση των βάσεων από την Κύπρο, και πως θέλουν τον στρατό τους να βρίσκεται και να υπερασπίζεται την αγγλική γη, και όχι να κατέχει ξένο έδαφος παράνομα όπως είναι η Κύπρος.
Το φεστιβάλ τελείωσε με τις καλύτερες αναμνήσεις , αλλά και καλλιεργήθηκαν δυνατοί δεσμοί με τα ευρωπαϊκά κινήματα άλλων χωρών.
Όλοι μαζί δώσαμε υπόσχεση ότι θα συνεχίσουμε την μάχη μας για μια Ευρώπη των Εθνών, αλλά και κατά της ένταξης της Τουρκίας στην Ευρώπη, και πως στο μέλλον θα ακολουθήσουν ακόμα ποιό δυνατές συναντήσεις μεταξύ εθνικιστικών κινημάτων όλης της Ευρώπης, για κοινές δράσεις και αγώνες !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

(Γιατί) Θέλει Αρετή και Τόλμη η Ελευθερία

  Η φετινή επέτειος της Εθνεγερσίας του 1821 σκιάζεται από ορισμένα μεγάλα και σκληρά γεγονότα, τα οποία κάποιοι δεν θέλουν, για τους δικούς...