Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου 2009

ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΣΧΕΔΙΟ ΛΥΣΗΣ


Πολλές συζητήσεις γίνονται τον τελευταίο καιρό για το τι πραγματικά θέλουμε ως Έλληνες της Κύπρου .
Οι διαπραγματεύσεις μεταξύ του Προέδρου της νόμιμης Κυπριακής Δημοκρατίας και του κοινοτάρχη των τουρκοκυπρίων έχουν περιέλθει σε αδιέξοδο.
Παρ’ όλες τις συνεχείς υποχωρήσεις του Χριστόφια και τις δηλώσεις του για λύση από Κυπρίους για Κυπρίους η άλλη πλευρά φαίνεται πως συνεχίζει την αδιάλλακτη στάση της , εξευτελίζοντας ενίοτε τους Έλληνες της Κύπρου όπως στην περίπτωση της μεταβάσεως των ευλαβών κατοίκων της Τηλλυρίας στην εκκλησία του Αγίου Μάμαντος στα κατεχόμενα.

Οι εξαντλητικές διαδικασίες εισόδου στο ψευδοκράτος κάτω μάλιστα από τον καυτό καλοκαιρινό ήλιο ήταν η καλύτερη απάντηση στις διευκολύνσεις που παρείχε η Κυπριακή Δημοκρατία στους τουρκοκύπριους που πέρασαν μέσα από το έδαφος της Τηλλυρίας για να τιμήσουν τους σφαγείς των Ελλήνων !

Άλλος ένας λόγος της δυσφορίας της κοινής γνώμης σχετικά με τις συνεχιζόμενες συνομιλίες για εξεύρεση λύσης είναι οι συνεχείς αποκαλύψεις για τις εν ψυχρώ δολοφονίες των Ελλήνων από τουρκοκύπριους και τούρκους κατά την διάρκεια της εισβολής του 1974 .

Το δημογραφικό είναι άλλη μία αιτία που προβληματίζει τους Έλληνες της Κύπρου . Οι μειώσεις των γεννήσεων , λόγω της αλλαγής της ηθικής και οικονομικής κατάστασης αυτού του τόπου οδηγούν μαθηματικά στην αλλαγή της σύνθεσης του πληθυσμού της Μεγαλονήσου .
Στις ελεύθερες περιοχές ζουν περίπου 850.000 κάτοικοι από τους οποίους πάρα πολλοί είναι τριτοκοσμικοί λαθρομετανάστες μουσουλμάνοι στο θρήσκευμα.

Αυτοί δεν έχουν κανένα σκοπό να ενσωματωθούν στην κυπριακή κοινωνία όπως έδειξαν πρόσφατα στην Λευκωσία με τις επιθέσεις τους σε βάρος Ελλήνων που διασκέδαζαν σε συναυλία Ελλαδίτη καλλιτέχνη , πολύ κοντά σε τέμενος στο οποίο προσεύχονταν οι μουσουλμάνοι .

Είναι προφανές ότι θέλουν να ενσωματώσουν εμάς στην δική τους κοινωνία !

Στα κατεχόμενα ο πληθυσμός ( 500.000 πλέον) έχει αυξηθεί σημαντικά όχι μόνο λόγω του ρυθμού γεννήσεων των τ/κ αλλά και της ανεξέλεγκτης εγκατάστασης των εποίκων οι οποίοι για ..ανθρωπιστικούς λόγους θα είναι πολύ δύσκολο να απομακρυνθούν .

Πως θα επιβιώσει ο Ελληνισμός της Κύπρου όταν θα εφαρμοσθεί ένα σχέδιο λύσης το οποίο θα διαλύσει την Εθνική Φρουρά αλλά και το κράτος μας ;

Μια πολυπολιτισμική Κύπρος θα οδηγηθεί αργά ή γρήγορα στην αγκαλιά της Τουρκίας .

Τα κυπριακά κόμματα αναλίσκονται σε άκαρπες συζητήσεις και διαμάχες αποφεύγοντας να δώσουν απάντηση στο πως θα επιβιώσει ο Ελληνισμός σε ένα νησί ανέκαθεν Ελληνικό .

Μόνο το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο φαίνεται πως έχει σταθερές θέσεις πάνω στο σημαντικό αυτό ζήτημα .
Η διατήρηση του Εθνικού κράτους της Κυπριακής Δημοκρατίας , ενός κράτους βασισμένου στις Ελληνικές αξίες της φυλής μας είναι το πρώτο βήμα .

Το δεύτερο είναι η μόρφωση της νεολαίας μας πάνω στα Ελληνικά πρότυπα έτσι ώστε οι νέοι και οι νέες μας , να μάθουν από που κατάγονται και πως αντιδρούσαν οι Έλληνες πρόγονοί μας όταν αντιμετώπιζαν πρόβλημα εισβολής και κατοχής από τους διάφορους βαρβαρολαούς .

Τοτε είναι σίγουρο πως και το πρόβλημα με τους φυγόστρατους θα εκλείψει και οι διάφορες υποχωρήσεις του Ελληνισμού θα σταματήσουν.

Αν όλα αυτά γίνουν θα έρθει σύντομα εκείνη η Ελληνική γενιά που θα φέρει την απελευθέρωση της Μεγαλονήσου από τους τούρκους .

Αυτή άλλωστε είναι η μοναδική λύση που αρμόζει σε Έλληνες .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

(Γιατί) Θέλει Αρετή και Τόλμη η Ελευθερία

  Η φετινή επέτειος της Εθνεγερσίας του 1821 σκιάζεται από ορισμένα μεγάλα και σκληρά γεγονότα, τα οποία κάποιοι δεν θέλουν, για τους δικούς...