Πέμπτη 1 Οκτωβρίου 2009

ΤΟ Ε.ΛΑ.Μ ΣΤΗΝ ΙΣΠΑΝΙΑ !




Αντιπρόσωπος του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.) μετέβηκε στην Ισπανία και είχε συνάντηση με τα μέλη του Εθνικιστικού κινήματος La Falange, Ισπανίας.

Τα μέλη της Ισπανικής Φάλαγγας ήταν ιδιαίτερα φιλόξενοι στον αντιπρόσωπο μας, καθώς επίσης έδειξαν ιδιαίτερο ενδιαφέρον για να μάθουν περισσότερα για το νησί μας.

Ο αντιπρόσωπος του Κινήματός μας ενημέρωσε τους Ισπανούς συναγωνιστές σχετικά με το κίνημα μας, τον εθνικιστικό χώρο στην Κύπρο, αλλά και για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε στην Κύπρο, με ιδιαίτερη έμφαση στο Κυπριακό αλλά και την Ελληνικότητα του νησιού μας.

Πολλά από τα όσα λέχθηκαν ήταν άγνωστα στους Ισπανούς, κυρίως σε σχέση με το Κυπριακό, αφού η ενημέρωση που τυγχάνουν στην Ισπανία είναι ελάχιστη εως μηδαμινή!

Για να μην αναφερθούμε στην διαστρεβλωμένη «ιστορία», περί δύο κοινοτήτων που η μια βρίσκεται στον βορρά(!!!) και η άλλη στον Νότο, μοιρασμένες(!!!) (αυτά αφήνουν οι πολιτικοί μας να νοηθούν στο εξωτερικό)

Κλείνοντας δώσαμε υπόσχεση για αλληλοβοήθεια, για κοινούς αγώνες και κοινές δράσεις στο μέλλον. Μας ζήτησαν επίσης να τους ενημερώνουμε για τις εξελίξεις με το Κυπριακό, και επίσης τάχθηκαν με την σειρά τους κατά της ένταξης της Τουρκίας στην Ευρώπη!

Με το πέρας της συνάντησης ανταλλάχθηκαν λάβαρα τον δύο Εθνικιστικών Κινημάτων!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

(Γιατί) Θέλει Αρετή και Τόλμη η Ελευθερία

  Η φετινή επέτειος της Εθνεγερσίας του 1821 σκιάζεται από ορισμένα μεγάλα και σκληρά γεγονότα, τα οποία κάποιοι δεν θέλουν, για τους δικούς...