Δευτέρα 19 Οκτωβρίου 2009

ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ ΤΟΥ LA FALANGE

Το La Falange, είναι ένα νόμιμο Εθνικιστικό πολιτικό κίνημα της Ισπανίας, που τάσσεται ενάντια στον καπιταλισμό, που πιστεύει στην Ευρώπη των Εθνών, των Παραδόσεων, στις κοινωνικές και ηθικές αξίες της Ευρώπης!
Ο D. MANUEL ANDRINO, του La Falange Ισπανίας, είναι 43 ετών, και είναι ο αρχηγός του εθνικιστικού κινήματος τα τελευταία τρία χρόνια.Είναι ενεργό μέλος, από 13 χρονών, και σιγά σιγά μεγάλωσε μέσα στο κίνημα, προσφέροντας πάρα πολλά από τις διάφορες θέσεις που διετέλεσε, στην εξάπλωση της ιδεολογίας , αλλά και στην ανάπτυξη της Ισπανικής Φάλαγγας!

Η θέση του La Falange Ισπανίας, τάσσεται κατά των πολιτικάντηδων και των βρώμικων μεθοδεύσεων τους, περί Ελληνοτουρκικής "φιλίας", αλλά και σχετικά με το Κυπριακό πρόβλημα, τίθεται σταθερά και αποφασιστικά υπέρ της απέλασης των Τούρκων από το νησί, υποστηρίζει ότι η Κύπρος είναι Ελληνική και πρέπει να διαφυλαχθεί η Ελληνικότητα του νησιού.Ωφείλουμε να θυμίσουμε ότι οι Ισπανοί νίκησαν την Τουρκία στην φημισμένη και αποφασιστική ναυμαχία της Ναυπάκτου, όπου ο ισπανικός στρατός σταμάτησε την τούρκικη απειλή που παραμόνευε στην Ευρώπη!
Το LA FALANGE (FE), σε καμία περίπτωση δεν επιθυμεί η Τουρκία να γίνει μέρος της Ευρωπαϊκής Ένωσης, και έχει κάνει πολλές διαδηλώσεις κατά της ενταξιακής πορείας της και απορρίπτει το Ευρωπαϊκό Σύνταγμα που θέλει να την εγκρίνει, και που προασπίζει την Ευρώπη των Εμπόρων, και όχι μια Ευρώπη των Εθνών, που το LA FALAΝGΕ υπερασπίζεται.
Από την Ισπανία στέλνουμε τα θερμά μας χαιρετίσματα, σε όλο τον Ελληνισμό, και καλούμε όλους τους συναγωνιστές να συνεχίσουν με πίστη και τιμιότητα τον μεγάλο και δύσκολο αγώνα μας.


Manuel Lobo Andrino
Αρχηγός La Falange, Ισπανίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

(Γιατί) Θέλει Αρετή και Τόλμη η Ελευθερία

  Η φετινή επέτειος της Εθνεγερσίας του 1821 σκιάζεται από ορισμένα μεγάλα και σκληρά γεγονότα, τα οποία κάποιοι δεν θέλουν, για τους δικούς...