Σάββατο 5 Δεκεμβρίου 2009

Η ΓΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ


Οι Έλληνες Εθνικιστές είμαστε στενά συνδεδεμένοι με την Γη μας , τόσο συναισθηματικά όσο και πρακτικά .
Συναισθηματικά διότι αυτό το κομμάτι του πλανήτη που μας ανήκει , έχει συνδεθεί με τον αξεπέραστο Ελληνικό Πολιτισμό που επηρέασε την πορεία της ανθρωπότητος .
Πρακτικά διότι η φυλή μας , έδωσε αγώνες για να υπερασπιστεί την Πατρώα Γη , ποτίζοντας την με τον ιδρώτα και το αίμα των εκατομμυρίων αδελφών μας που είτε έπεσαν στο πεδίο της μάχης , είτε εξοντώθηκαν ως άμαχοι πληθυσμοί από τους βαρβάρους κατακτητές .
Στην εποχή μας μεγάλο μέρος της Γης των Ελλήνων τελεί υπό κατοχή . Εκεί όπου μεγαλουργούσαν οι πρόγονοί μας , εκεί όπου έλαμπε ο Ελληνικός Πολιτισμός , σήμερα βασιλεύει το σκοτάδι.
Η πρωτεύουσα της Ελληνικής Αυτοκρατορίας των Μέσων Χρόνων , η Κωνσταντινούπολη , τελεί υπό τουρκική κατοχή όπως άλλωστε ο Πόντος , η Ιωνία , η Βόρειος Κύπρος .
Μεγάλο μέρος της Μακεδονίας είναι σήμερα στα χέρια του πολυεθνικού μορφώματος των Σκοπίων το οποίο επιθυμεί να καταλάβει εκτός από το όνομα , την ιστορία μας και τα ελεύθερα Μακεδονικά εδάφη μας , φτάνοντας με αυτόν τον τρόπο τα σύνορά του μέχρι τον Όλυμπο !!
Η Βουλγαρία εκτός από ένα μέρος της Μακεδονίας κατέχει μαζί με την Τουρκία την Ανατολική Ρωμυλία . Η Ευρωπαϊκή πορεία της συγκεκριμένης χώρας δεν θα πρέπει να μας κάνει να ξεχάσουμε τις σφαγές που υπέστησαν οι Έλληνες του Βορρά .
Η Βόρειος Ήπειρος συνεχίσει να ανηφορίζει τον Γολγοθά της . Εκεί , οι εναπομείναντες Έλληνες καταπιέζονται από τους Αλβανούς , μια φυλή αχάριστη που ευεργετείται τα μέγιστα από την ισχυρή παρουσία της μέσα στην Ελλάδα .
Στην Κύπρο το βόρειο τμήμα όχι μόνο συνεχίζει να τελεί υπό τουρκική κατοχή αλλά συζητούν οι εκπρόσωποι των δολοφόνων , για την πιθανή νομιμοποίηση των εγκλημάτων τους , μαζί με τον νόμιμο πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας ! Η νομιμοποίησή τους θα έρθει διά μέσου της απεχθούς , για τον Ελληνισμό , λύσης της διζωνικής – δικοινοτικής ομοσπονδίας .
Για τους Έλληνες Εθνικιστές όλα τα παραπάνω εδάφη όπου άκμαζε κάποτε ο Ελληνισμός πρέπει να απελευθερωθούν για να έρθει η δικαίωση όλων των θυσιών της Φυλής μας .
Στην Ελληνική Μεγαλόνησο την Κύπρο, ο Εθνικισμός αντιπροσωπεύεται από το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο .
Το Ε.ΛΑ.Μ. είναι το μόνο Κίνημα το οποίο είναι ιδιαίτερα δημοφιλές κυρίως στις τάξεις της νεολαίας . Δεν είναι τυχαίο ότι υπάρχουν γραφεία σε Λευκωσία και Πάφο ενώ δημιουργούνται πυρήνες σε όλες τις ελεύθερες πόλεις της Κύπρου .
Η προσπάθεια που καταβάλλεται από τα στελέχη του Κινήματος είναι καθ΄όλα νόμιμη αλλά συνάμα ιδιαίτερα κουραστική , δύσκολη και όμορφη .
Στα γραφεία του Ε.ΛΑ.Μ. γίνονται μαθήματα Ιστορίας όπως αυτή δεν διδάσκεται στα σχολεία . Παράλληλα διοργανώνονται πεζοπορίες στα βουνά όπου η Ελληνική Νεολαία σφυρηλατεί το σώμα και το πνεύμα μέσα στην Φύση, όπως για παράδειγμα αυτήν την Κυριακή όπου νέοι και νέες από όλη την Κύπρο θα γνωρίσουν τις δυσκολίες και τις χαρές μιας ορεινής πεζοπορίας .
Με αυτόν τον τρόπο οι νέοι μας θα δεθούν ακόμα περισσότερο με την Πατρώα Γη.
Την ίδια μέρα το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο δίδει μια άλλη μάχη , εκείνη της ενημέρωσης των Ευρωπαίων συναγωνιστών μας , στο Μιλάνο ,σε μία εκδήλωση για << την Ανοικοδόμηση της Ευρώπης >> που διοργανώνει η Φόρτσα Νουόβα .
Αυτός άλλωστε είναι και ο Στόχος μας . Μια Κύπρος Απελευθερωμένη , Ελληνική , σε μία Ευρώπη των Εθνικών κρατών χωρίς την πληθυσμιακή της αλλοίωση από αλλοφύλους και αλλοθρήσκους .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

(Γιατί) Θέλει Αρετή και Τόλμη η Ελευθερία

  Η φετινή επέτειος της Εθνεγερσίας του 1821 σκιάζεται από ορισμένα μεγάλα και σκληρά γεγονότα, τα οποία κάποιοι δεν θέλουν, για τους δικούς...