Σάββατο 12 Δεκεμβρίου 2009

ΤΟ Ε.ΛΑ.Μ. ΣΤΟ ΜΙΛΑΝΟ

Σημαιοστολισμένος ο χώρος έξω από τα γραφεία της Φόρτσα Νουόβα στο Μιλάνο .


Μέσα σε μία κατάμεστη αίθουσα του πολυχώρου της έδρας της Φόρτσα Νουόβα, στο Μιλάνο , έγινε με μεγάλη επιτυχία η εκδήλωση των Ευρωπαίων Εθνικιστών για την << Ανοικοδόμηση της Ευρώπης >> .
Στην πραγματικότητα επρόκειτο για ένα φανταστικό τριήμερο ,(4-6 Δεκεμβρίου) , όπου έγινε μία πληθώρα εκδηλώσεων με θεατρικές παραστάσεις , συναυλίες και ομιλίες .
Το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο ήταν μεταξύ των καλεσμένων Ευρωπαϊκών Κινημάτων . Στην παρέμβαση του εκπροσώπου του Ε.ΛΑ.Μ. τονίστηκε η πολύπλευρη Ελληνική συνεισφορά στην Ευρώπη και οι κίνδυνοι που προέρχονται από την πιθανή είσοδο της Τουρκίας στην Ε.Ε.
Εκτός των οικοδεσποτών της Forza Nuova , συμμετείχαν οι Ισπανοί της Democracia Nacional και οι Γάλλοι του Front National .
Το συμπέρασμα που βγήκε έπειτα από τις ομιλίες των Ευρωπαίων συναγωνιστών είναι πως σε όλες τις χώρες το κατεστημένο προσπαθεί με κάθε τρόπο να σταματήσει την πορεία των Εθνικιστών που αποτελούν την μόνη πολιτική δύναμη που υποστηρίζει την εθνική ταυτότητα , την τοπική παράδοση , τον Χριστιανισμό, την οικογένεια και κατακρίνει τον ρόλο των τραπεζών , των δανεισμών , της κεντρικής κυβέρνησης των Βρυξελλών , την λαθρομετανάστευση που αλλοιώνει το πρόσωπο της Ηπείρου μας .



Ιδιαίτερα ενδιαφέρουσες οι ομιλίες , καθήλωσαν το κοινό .





Πυρετώδεις οι προετοιμασίες. Στο βάθος φαίνεται το λάβαρο του Ε.ΛΑ.Μ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

(Γιατί) Θέλει Αρετή και Τόλμη η Ελευθερία

  Η φετινή επέτειος της Εθνεγερσίας του 1821 σκιάζεται από ορισμένα μεγάλα και σκληρά γεγονότα, τα οποία κάποιοι δεν θέλουν, για τους δικούς...