Δευτέρα 28 Δεκεμβρίου 2009

ΠΕΤΥΧΕ Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ Ε.ΛΑ.Μ.

Οι Εθνικιστές για πρώτη φορά διαδήλωσαν στο κέντρο της Λευκωσίας ενάντια στην λαθρομετανάστευση.

Η πορεία ξεκίνησε από τα γραφεία του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου και κατέληξε στην λεωφόρο Μακαρίου με την ομάδα περιφρούρησης να βρίσκετε μπροστά και το κύριο μέρος της πορείας να ακολουθεί.

Η αστυνομία όμως ανέκοψε την πορεία γιατί μια ομάδα θλιβερών «αντιφασιστών» συνεπικουρούμενοι από λαθρομετανάστες και Τούρκους, έκαναν καθιστική «διαμαρτυρία». Οι γνωστοί «δημοκράτες» δηλαδή προσπάθησαν να ακυρώσουν μια καθόλα νόμιμη διαμαρτυρία κατά της λαθρομετανάστευσης. Δεν τους πέρασε όμως…

Η διαμαρτυρία κατά των λαθρομεταναστών έγινε κανονικά και το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) τηρώντας τις υποσχέσεις του για το ειρηνικό των προθέσεών του έκανε την εκδήλωσή του στο σημείο όπου και ανακόπηκε από την αστυνομία.

Η ομιλία από τον συναγωνιστή Στράτο και τα συνθήματα που δονούσαν την ατμόσφαιρα έδωσαν πιστεύουμε το μήνυμα πως η λαθρομετανάστευση, ο δούρειος ίππος για τον τελειωτικό εξανδραποδισμό του νησιού μας, δεν θα περάσει.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

(Γιατί) Θέλει Αρετή και Τόλμη η Ελευθερία

  Η φετινή επέτειος της Εθνεγερσίας του 1821 σκιάζεται από ορισμένα μεγάλα και σκληρά γεγονότα, τα οποία κάποιοι δεν θέλουν, για τους δικούς...