Τρίτη 5 Ιανουαρίου 2010

Λαθρομετανάστες και εποικιστές

Λαθρομετανάστες και εποικιστές

Από τον ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟ

Για αποδιοργάνωση της πολιτείας κάνει λόγο ο Α. Φ. Πολυκάρπου.
Σήμερα, με διάφορες κατά καιρούς -ως και προσφάτως- αποδείξεις, βιούμε συνθήκες αποδιοργάνωσης της πολιτείας και της πολιτισμικής μας ταυτότητας υπό το κράτος κατοχής, λαθρομετανάστευσης και εποικισμού που μας επέβαλαν οι κατακτητές Τούρκοι και Άγγλοι. Χωρίς πολλή ανάλυση αυτών που βλέπουμε. Παρ’ όλα αυτά μερικοί αποδομηστές, περιθωριακοί «αριστερής» δήθεν ιδεολογίας, καθώς και αριστερίστικης τροτσκιστικής τοιαύτης, δρώντες υπό συνθήκες κρατικής νομιμότητας βρίζουν σαν «ρατσιστές, σοβινιστές ή φασίστες...» τους Έλληνες Κύπριους!
Και όλα αυτά με τα πολιτικά και κοινωνικά κατεστημένα να παρουσιάζονται ανίκανα ή -και καιροσκοπικά- να δηλώνουν απόντα στις εξελίξεις αυτές, που περιλαμβάνουν και τα σχετικά «σεμινάρια».
Αλλά κύριοι ξενολάγνοι «επιδοτούμενοι», ποιος άραγε θα προστατέψει την έρμη την πατρίδα από την κοινωνική υπονόμευση και την αφαίμαξη που υφίσταται; Αλλά φαίνεται πως δεν φταίνε μόνο οι εποικιστές και οι λαθρομετανάστες. Φταίνε και οι περί ου ο λόγος που κραδαίνοντας τη ροπαλοφόρο «νομιμότητα», έχουν παραλογίσει τελείως.
Αντιλαβού;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

(Γιατί) Θέλει Αρετή και Τόλμη η Ελευθερία

  Η φετινή επέτειος της Εθνεγερσίας του 1821 σκιάζεται από ορισμένα μεγάλα και σκληρά γεγονότα, τα οποία κάποιοι δεν θέλουν, για τους δικούς...