Τετάρτη 6 Ιανουαρίου 2010

ΡΑΓΔΑΙΑ ΕΞΑΠΛΩΣΗ ΤΟΥ ΙΣΛΑΜ ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ !




Το Λονδίνο έχει περισσότερα τζαμιά από οποιαδήποτε άλλη πόλη του κόσμου εκτός από την Κωνσταντινούπολη. Ήδη το ένα εκατομμύριο ή το 13 τοις εκατό του πληθυσμού της πρωτεύουσας της Βρετανίας, αποτελείται από μουσουλμάνους όπως έδειξαν τα νέα στοιχεία.
Οι αριθμοί είναι μόνο των νομίμως διαμενόντων, και δεν περιλαμβάνουν εκείνους των παράνομων μεταναστών
Ο πληθυσμός των 32 Δήμων του Λονδίνου συν την πόλη του Λονδίνου είναι περίπου 7,700,000.
Ο αριθμός του ενός εκατομμυρίου έχει αποκαλυφθεί μετά την έρευνα που διεξήχθη στην πόλη , για μια δημοσκόπηση σχετικά με την απαγόρευση των μιναρέδων από την London Daily News.
Σύμφωνα με την απογραφή του 2001, ζούσαν "μόνο" 607,083 μουσουλμάνων στο Λονδίνο.
Υπάρχουν τουλάχιστον 100 επίσημα τζαμιά στο Λονδίνο περισσότερα δηλαδή από οποιαδήποτε άλλη πόλη στον μουσουλμανικό κόσμο εκτός της Κωνσταντινούπολης.
Το Συμβούλιο του Χάρροου ενέκρινε πρόσφατα την κατασκευή του μεγαλύτερου τζαμιού στο Λονδίνο. Θα περιλαμβάνει ένα μιναρέ ύψους 131 ποδιών και αναμένεται να εγκαινιαστεί κατά την διάρκεια του τρέχοντος έτους.
Σύμφωνα με την London Daily News, 75 τοις εκατό των Λονδρέζων θα υποστηρίξει μια απαγόρευση τύπου Ελβετίας για την οικοδόμηση των μιναρέδων που προβάλλονται ολοένα και περισσότερο ως σύμβολα της Ισλαμικής κατάκτησης.
Σύμφωνα με την απογραφή του 2001 , το Ισλάμ είναι η δεύτερη μεγαλύτερη θρησκεία στην Αγγλία με τους περισσότερους Μουσουλμάνους να προέρχονται από την Νότια Ασία ( συγκεκριμένα από το Μπαγκλαντές, την Ινδία και το Πακιστάν). Πολλοί άλλοι κατάγονται από περιοχές όπως η Μέση Ανατολή, η Σομαλία, η Μαλαισία και η Ινδονησία, ενώ λιγότεροι προέρχονται από τις αφρικανικές χώρες όπως η Νιγηρία, η Ουγκάντα και η Σιέρα Λεόνε .
Στο Λονδίνο έχει συγκεντρωθεί ένας μεγάλος αριθμός από ακραίους ισλαμιστές .
Η πολιτική των βρετανικών κυβερνήσεων υπέρ της μετανάστευσης στο όνομα της πολυπολιτισμικότητας και …ποικιλομορφίας έχουν αποτύχει .
Παρά όλα τα αποδεικτικά στοιχεία περί συμμετοχής ακραίων μουσουλμανικών κύκλων σε τρομοκρατικά χτυπήματα και παρά τις εκατοντάδες συλλήψεις, μέσα στην Μ. Βρετανία ,τα μέλη τόσο του Εργατικού όσο και του Συντηρητικού κόμματος εξακολουθούν να ισχυρίζονται ότι η μετανάστευση από τον Τρίτο Κόσμο ωφελεί την Βρετανία !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

(Γιατί) Θέλει Αρετή και Τόλμη η Ελευθερία

  Η φετινή επέτειος της Εθνεγερσίας του 1821 σκιάζεται από ορισμένα μεγάλα και σκληρά γεγονότα, τα οποία κάποιοι δεν θέλουν, για τους δικούς...