Σάββατο 16 Ιανουαρίου 2010

ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΜΙΣΟΥΣ - ΔΥΟ ΜΕΤΡΑ ΚΑΙ ΔΥΟ ΣΤΑΘΜΑ




Στις Δυτικές κοινωνίες ένα φόνος δεν είναι απλός φόνος αν εμπλέκεται το φυλετικό μίσος . Τότε οι ποινές είναι πολύ αυστηρές . Αυτό συμβαίνει όμως μόνο όταν οι δράστες είναι λευκοί εάν είναι για παράδειγμα λαθρομετανάστες , μαύροι ή μουσουλμάνοι τότε τα πράγματα αλλάζουν !
Στις Η.Π.Α. η βία κατά των λευκών έχει αυξηθεί δραματικά . Κατά μέσο όρο 12 άνθρωποι σκοτώνονται κάθε μέρα από τους παράνομους . Τα περισσότερα θύματα ανήκουν στην λευκή φυλή ενώ οι δράστες είναι κυρίως μαύροι . !
Όταν πέντε μαύροι απήγαγαν ένα λευκό ζευγάρι , βίασαν και σκότωσαν τον άντρα μετά κράτησαν την γυναίκα για περαιτέρω βιασμούς και στο τέλος την δολοφόνησαν αυτά τα εγκλήματα δεν χαρακτηρίστηκαν εγκλήματα μίσους !
Αντιθέτως οι πέντε δράστες έγιναν ήρωες για τις ρατσιστικές συμμορίες των μαύρων . Ούτε βέβαια έγινε κάτι όταν οι ίδιες ομάδες μαύρων στοχοποίησαν τους Κορεάτες , στο Λος Άντζελες .
Στην Μ. Βρετανία Ισλαμιστές Πακιστανοί τραυμάτισαν βαριά ένα Αγγλικανό ιερέα , μπροστά από την εκκλησία του , ουρλιάζοντας ότι θα την κάψουν . Σε μία άλλη περίπτωση φανατικοί Ισλαμιστές έριξαν οξύ στο πρόσωπο μιας Αγγλίδας μαθήτριας την οποία πρώτα είχαν βιάσει ! Ούτε αυτά χαρακτηρίστηκαν εγκλήματα μίσους από την βρετανική αστυνομία !
Στην Γερμανία Τούρκοι Ισλαμιστές δολοφόνησαν τον Γερμανό φίλο μίας Τουρκάλας . Για την Γερμανική δικαιοσύνη δεν ήταν ρατσιστικό έγκλημα.
Ούτε βέβαια στην Αθήνα θεωρήθηκαν ρατσιστικές οι επιθέσεις αφιονισμένων Αράβων και Πακιστανών σε βάρος Ελλήνων καταστηματαρχών και των περιουσιών τους !
Στην Ολλανδία ο διευθυντής του << Βαν Γκον >> σκοτώθηκε από έναν φανατικό ισλαμιστή . Αυτό δεν θεωρήθηκε έγκλημα μίσους . Αντιθέτως η ταινία που δημιούργησε το θύμα και έδειχνε την καταπίεση που υφίστανται οι μουσουλμάνες γυναίκες , αυτό αναμφισβήτητα αποτελούσε ρατσιστική διάκριση για τους φίλους του πολυφυλετισμού . Η ταινία δηλαδή και όχι οι ταπεινώσεις των μουσουλμάνων γυναικών !
Σε όλο τον Δυτικό κόσμο η αντιμετώπιση σε βάρος της λευκής φυλής είναι η ίδια . Σε χώρες όμως όπως η Ρωσία , η Ουκρανία , η Σερβία τα πράγματα είναι διαφορετικά . Εκεί το έγκλημα είναι έγκλημα από όπου και αν προέρχεται και οι τοπικές κοινωνίες δεν ανέχονται την βία των λαθρομεταναστών .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

(Γιατί) Θέλει Αρετή και Τόλμη η Ελευθερία

  Η φετινή επέτειος της Εθνεγερσίας του 1821 σκιάζεται από ορισμένα μεγάλα και σκληρά γεγονότα, τα οποία κάποιοι δεν θέλουν, για τους δικούς...