Πέμπτη 28 Ιανουαρίου 2010

Η Χρυσή Αυγή καταδικάζει την παράνομη προφυλάκιση

Εμπλεκόμενοι σε υποθέσεις τρομοκρατίας και μέλη των πυρήνων της φωτιάς, απολύονται με περιοριστικούς όρους και πάνε σπίτι τους…»

Η δικαιοσύνη, λειτουργώντας εντελώς παράτυπα προφυλάκισε πριν από λίγη ώρα έναν εκ των κατηγορουμένων για τα επεισόδια στην Πανόρμου. Η Χρυσή Αυγή καταγγέλλει την απόφαση αυτή ως παράτυπη. Οι κατηγορίες που βάραιναν τον κ. Δ. Παπαγεωργίου ήταν όλες πλημμεληματικού χαρακτήρα. Με βάση την διάταξη περί κουκούλας μετατράπηκαν σε κακουργήματα, παρ’ όλο που δεν υπήρχε το παραμικρό στοιχείο ή μαρτυρία που να αποδεικνύει πως ο συλληφθείς είχε καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του. Αντίθετα υπάρχουν φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο με τον Δ. Παπαγεωργίου ΧΩΡΙΣ ΚΟΥΚΟΥΛΑ!

Έτσι, εντελώς παράτυπα ο κατηγορούμενος οδηγήθηκε στη φυλακή, την ίδια ώρα που δεκάδες “νεαροί”, εμπλεκόμενοι σε υποθέσεις τρομοκρατίας και μέλη των πυρήνων της φωτιάς, απολύονται με περιοριστικούς όρους και πάνε σπίτι τους. Η Χρυσή Αυγή καταγγέλλει τις διώξεις, τις μεθοδεύσεις και τις παράνομες προφυλακίσεις που μοναδικό σκοπό έχουν τον εκφοβισμό της ελληνικής κοινωνίας. Ο εθνικιστικός αγώνας θα κορυφωθεί τις ημέρες που έρχονται και τα βρώμικα σχέδια της κυβέρνησης για πλήρη αφελληνισμό της χώρας δεν θα περάσουν.


Από την ιστοσελίδα της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

(Γιατί) Θέλει Αρετή και Τόλμη η Ελευθερία

  Η φετινή επέτειος της Εθνεγερσίας του 1821 σκιάζεται από ορισμένα μεγάλα και σκληρά γεγονότα, τα οποία κάποιοι δεν θέλουν, για τους δικούς...