Κυριακή 7 Φεβρουαρίου 2010

Η ΑΝΟΔΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΛΑΪΚΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ ( Ε.ΛΑ.Μ. ) ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ



Η σοβαρή δουλειά που γίνεται στο Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) και η σωστή επικοινωνιακή πολιτική (όσο το επιτρέπουν τα Μ.Μ.Ε.) φαίνεται πως αποδίδει καρπούς.

Χρόνο με τον χρόνο τα μέλη και οι υποστηρικτές του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.) αυξάνονται συνεχώς και μάλιστα σε όλες τις ελεύθερες περιοχές της Κύπρου.

Για άλλη μία φορά το νόμιμο Εθνικιστικό Κίνημα συμμετείχε στην εκδήλωση που διοργανώθηκε στην Αθήνα για να τιμηθούν οι τρεις ήρωες αξιωματικοί των οποίων το ελικόπτερο κατερρίφθη από τους τούρκους στην βραχονησίδα Ίμια αλλά και για να εκφραστεί από τον Ελληνικό λαό η αντίθεση του για το άθλιο νομοσχέδιο της κυβέρνησης Παπανδρέου σύμφωνα με το οποίο θα δίδεται με μεγάλη ευκολία η Ελληνική ιθαγένεια στα παιδιά των λαθρομεταναστών και σε εύλογο χρονικό διάστημα και στους γονείς αυτών .

Η συμμετοχή των μελών του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.) ήταν μεγαλύτερη από κάθε άλλη φορά . Η παρουσία τους εξέπληξε τους Ελλαδίτες συναγωνιστές οι οποίοι εξέφρασαν τον θαυμασμό τους για την μεθοδική δουλειά που γίνεται στην Κύπρο εν μέσω μάλιστα τόσων αντιξοοτήτων .

Στις φωτογραφίες που παραθέτουμε (αν και δεν φαίνονται όλα τα μέλη μας που παρεβρέθηκαν), φαίνεται η διαφορά σε σχέση με την περσινή συμμετοχή στην ίδια εκδήλωση.

Αλλά και στην Ευρώπη το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) είναι γνωστό ως ένα από τα σπουδαιότερα εθνικιστικά κινήματα με σχέσεις που αρχίζουν από την Ισπανία και καταλήγουν μέχρι την Ρωσία !
Άλλωστε η συχνή συμμετοχή σε ευρωπαϊκά συνέδρια και οι πάρα πολλές προσκλήσεις που φτάνουν στα γραφεία του Κινήματος αποδεικνύουν ότι ο Ελληνικός Εθνικισμός στην Κύπρο εκπροσωπείται επάξια από το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.).


ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

(Γιατί) Θέλει Αρετή και Τόλμη η Ελευθερία

  Η φετινή επέτειος της Εθνεγερσίας του 1821 σκιάζεται από ορισμένα μεγάλα και σκληρά γεγονότα, τα οποία κάποιοι δεν θέλουν, για τους δικούς...