Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου 2010

ΞΕΧΩΡΙΣΤΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟ Ε.ΛΑ.Μ.



Αυτή την Παρασκευή , 26/02/2009,στις 7 το απόγευμα , προσκαλούνται ΟΛΑ τα μέλη και οι φίλοι του κινήματος μας να παρευρεθούν στην ομιλία στα γραφεία του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.), Ανδρέα Αραούζου 7Β (δίπλα από το Υπουργείο Εμπορίας, Βιομηχανίας και Τουρισμού, Πάροδος Λεωφ. Μακαρίου) στην Λευκωσία.

Απαραίτητη η παρουσία όλων μας στην μοναδική ομιλία που διοργανώνει το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.), με εκλεκτό προσκεκλημένο και ομιλητή τον συναγωνιστή του Γρηγόρη Αυξεντίου, κ. Αυγουστή Ευσταθίου, που ήταν στο πλευρό του πολεμώντας τους αποικιοκράτες, μέχρι την τελευταία στιγμή, λίγο πριν ο υπαρχηγός της ΕΟΚΑ, ο σταυραετός του Μαχαιρά, καεί ζωντανός από τους Άγγλους στρατιώτες, ενώ ο Αυγουστής διασώθηκε με βαριά εγκαύματα.


Είναι ξεχωριστή τιμή η παρουσία του κ. Αυγουστή Ευσταθίου, στα γραφεία μας, γι' αυτό επιβάλλεται η παρουσία από όλα τα μέλη και φίλους του κινήματος μας.


Θέμα ομιλίας :
"Η ζωή και το έργο του Γρηγόρη Αυξεντίου"
26/02/2010 - Γραφεία Ε.ΛΑ.Μ. Λευκωσία


"Στην εσχάτην ανάγκην θα αγωνιστώ
και θα πεθάνω σαν Έλληνας,
αλλά ζωντανό δεν θα με πιάσουν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

(Γιατί) Θέλει Αρετή και Τόλμη η Ελευθερία

  Η φετινή επέτειος της Εθνεγερσίας του 1821 σκιάζεται από ορισμένα μεγάλα και σκληρά γεγονότα, τα οποία κάποιοι δεν θέλουν, για τους δικούς...