Κυριακή 14 Φεβρουαρίου 2010

Στην πρώτη γραμμή του εθνικού αγώνα τα αδέλφια μας από την Κύπρο


Μαζική ήταν η συμμετοχή των μελών του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου στην μεγάλη εθνικιστική πορεία της 30ης Ιανουαρίου 2010.

Στην φωτογραφία ,επάνω ,βλέπετε μέλη του Ε.ΛΑ.Μ. στην πορεία τα οποία κρατούν πανό των εθνικιστών της Κύπρου. Ας σημειωθεί ότι τα μέλη του Ε.ΛΑ.Μ. βρισκόντουσαν από νωρίς στον χώρο της συγκεντρώσεως και συνέβαλαν αποφασιστικά στην οργάνωση της εκδηλώσεως. Επίσης τα μέλη του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.) υποδέχτηκαν τους συναγωνιστές από Γερμανία και Ιταλία, αντάλλαξαν απόψεις και ευχές.
Οι Ευρωπαίοι συναγωνιστές έδωσαν συγχαρητήρια στους αγωνιστές του Ε.ΛΑ.Μ. για την πολύ καλή δουλειά που κάνουν στην Κύπρο, αλλά και την συνεχή τους δράση, που τους εδραίωσε ως το μοναδικό νόμιμο Εθνικιστικό Κίνημα στην Κύπρο, που χωρίς μεγάλα και πολλά λόγια αυξάνεται καθημερινά αφυπνίζοντας πολλούς ανθρώπους από όλες τις κοινωνικές τάξεις του Ελληνισμού της Κύπρου μας. Τους είπαν να παραμείνουν δυνατοί για να διαφυλάξουνε την Ελληνικότητα στην Μεγαλόνησο, στους δύσκολους καιρούς που έρχονται για το νησί , αλλά και σε όλη την Ευρώπη!

ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ – ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΕΝΤΑΞΗ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ! – Ε.ΛΑ.Μ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

(Γιατί) Θέλει Αρετή και Τόλμη η Ελευθερία

  Η φετινή επέτειος της Εθνεγερσίας του 1821 σκιάζεται από ορισμένα μεγάλα και σκληρά γεγονότα, τα οποία κάποιοι δεν θέλουν, για τους δικούς...