Τρίτη 30 Μαρτίου 2010

ΟΜΙΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ 25η ΜΑΡΤΙΟΥ, ΣΤΗΝ ΛΑΡΝΑΚΑ

Συναγωνιστές, Συναγωνίστριες,

Το 1821 οι υπόδουλοι Έλληνες ξεσηκώθηκαν εναντίον της τότε παντοδύναμης Οθωμανικής Αυτοκρατορίας . Ποιά ήταν όμως τα κίνητρά τους ;

Το πρώτο ήταν η Ελευθερία , το δεύτερο ήταν η πίστη τους στην Ορθοδοξία και το τρίτο ήταν ο Ελληνικός Εθνικισμός !


Αυτό το τελευταίο βέβαια δεν αναφέρεται πολύ στις μέρες μας. Περισπούδαστοι καθηγητές ανέλαβαν την αναθεώρηση της ιστορίας μας. Οι έννοιες Έθνος, Φυλή, Αίμα, Καταγωγή, Θρησκεία πρέπει να σβηστούν!

Όμως οι αγωνιστές του 1821 σήκωσαν το λάβαρο της Επαναστάσεως , απελευθέρωσαν την Πελοπόννησο . Δεν έμειναν όμως εκεί .Προχώρησαν στην Στερεά Ελλάδα και στην Θεσσαλία. Δεν επαναπαύθηκαν .
Ο Ελληνικός Εθνικισμός δεν επέτρεπε στις επερχόμενες γενεές να ησυχάσουν όσο ακόμη τα βόρεια Ελληνικά εδάφη παρέμεναν σκλαβωμένα στον βάρβαρο κατακτητή. Το όνειρο δεν έσβησε.



Απελευθερώθηκαν στις αρχές του περασμένου αιώνα η Ήπειρος, η Μακεδονία, η Θράκη! Το Ελληνικό αίμα πότιζε την Ελληνική Βόρειο Γη!
Ο σκοπός όμως επετεύχθη. Η Ελλάς μεγάλωσε! Και θα μεγάλωνε ακόμη περισσότερο αν δεν μας πρόδιδαν οι σύμμαχοί μας και οι κομμουνιστές κατά την διάρκεια της Μικρασιατικής εκστρατείας.


Η Ελληνική Επανάσταση δεν ολοκληρώθηκε. Στις μέρες μας πολλά Ελληνικά εδάφη παραμένουν σκλαβωμένα.
Το βόρειο τμήμα του νησιού μας είναι ακόμα κατεχόμενο, η Ιωνία, η Σμύρνη, η Κωνσταντινούπολη πρωτεύουσα της Ελληνικής Αυτοκρατορίας των Μέσων Χρόνων, ο Πόντος στενάζουν προσωρινά κάτω από την μπότα του βάρβαρου κατακτητή.
Η Ανατολική Ρωμυλία κατέληξε στην Βουλγαρία , η Βόρεια Μακεδονία στο ψευδοκράτος των Σκοπίων και τέλος η Β. Ήπειρος στην Αλβανία .

Μόνο εμείς οι Έλληνες Εθνικιστές διεκδικούμε τις σκλαβωμένες πατρίδες μας . Για αυτό και ενοχλούμε το πολιτικό κατεστημένο της Κύπρου και της Ελλάδος .

Οι σημερινές Ελληνικές κοινωνίες αλλοιώνονται από τις ορδές των λαθρομεταναστών . Στην Ελλάδα με το καινούργιο νομοσχέδιο της σοσιαλιστικής κυβέρνησης Παπανδρέου χιλιάδες υπανάπτυκτων αποκτούν την Ελληνική ιθαγένεια . Αυτοί σύντομα θα αποφασίζουν για το μέλλον της χώρας .
Αντί να διεκδικήσουμε την Βόρειο Ήπειρο κάνουμε Έλληνες πολίτες τους Αλβανούς λαθρομετανάστες της Ελλάδος .
Αντί να απαιτήσουμε την λειτουργία της Αγίας Σοφίας (περίλαμπρου ναού όπου στέφονταν οι Έλληνες Αυτοκράτορες) ανεχόμαστε τα παιχνίδια του τουρκικού προξενείου της Κομοτηνής και τις βόλτες των τουρκικών πολεμικών πλοίων και αεροπλάνων στο Αιγαίο.
Αντί να διεκδικήσουμε την Ανατολική Ρωμυλία διευκολύναμε την είσοδο της Βουλγαρίας στην Ε.Ε.
Αντί να προετοιμάσουμε τον λαό μας για απελευθέρωση της Βορείου Κύπρου συζητούμε με τον κατακτητή για το σχέδιο λύσης τύπου διζωνικής – δικοινοτικής ομοσπονδίας και γιά την παραμονή χιλιάδων ημιαγρίων της Ανατολίας στο νησί μας οι οποίοι σε συνδυασμό με τις χιλιάδες των ομοίων τους λαθρομεταναστών που ζουν στο ελεύθερο τμήμα της Κύπρου μας θα ξεπεράσουν σε αριθμό τους Έλληνες νομίμους κατοίκους.


Ενοχλεί το κατεστημένο ο πολιτικός λόγος μας. Για αυτό και αποφάσισαν να μας φιμώσουν. Δεν δημοσιεύονται πλέον τα άρθρα και οι ανακοινώσεις μας στον Τύπο.
Στην τηλεόραση μιλούν για εμάς χωρίς εμάς.
Το σύστημα στην Ελλάδα τοποθετεί βόμβες στα γραφεία Εθνικιστικών οργανώσεων, φυλακίζει εθνικιστές, εκδότες και δημοσιογράφους πατριωτικών εφημερίδων.
Δεν μας φοβίζουν όμως. Οι επαναστάτες του 1821 αγωνίστηκαν κάτω από χειρότερες συνθήκες και τα κατάφεραν.
Για όλες τις αιτίες που προαναφέραμε η Ελληνική Επανάσταση συνεχίζεται.

Ζήτω το Έθνος!
Ζήτω το Ε.ΛΑ.Μ.!
Ζήτω η Επανάστασις!


Στράτος Καρανικολάου
Στέλεχος Ε.ΛΑ.Μ.
Εθνικού Λαϊκού Μετώπου


Από την ιστοσελίδα του ΕΘΝΙΚΟΥ ΛΑΪΚΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

(Γιατί) Θέλει Αρετή και Τόλμη η Ελευθερία

  Η φετινή επέτειος της Εθνεγερσίας του 1821 σκιάζεται από ορισμένα μεγάλα και σκληρά γεγονότα, τα οποία κάποιοι δεν θέλουν, για τους δικούς...