Κυριακή 21 Μαρτίου 2010

ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΦΟΡΤΣΑ ΝΟΥΟΒΑ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Μεγάλη είναι η συμπαράσταση των Ιταλών Εθνικιστών της Φόρτσα Νουόβα προς τους Έλληνες " camerati " ,όπως τους ονομάζουν , της Χρυσής Αυγής .
Μόλις έγινε γνωστό το τρομοκρατικό κτύπημα στα γραφεία της Χρυσής Αυγής , η ιστοσελίδα συζητήσεων των Ιταλών ( το φόρουμ) γέμισε από μηνύματα αλληλεγγύης προς τους Έλληνες συναγωνιστές .
Οι περισσότεροι από τους Ιταλούς χρήστες της ιστοσελίδος της Φ.Ν. τονίζουν εκτός από την συμπαράσταση και τον αποτροπιασμό που αισθάνονται γιά την δολοφονική ενέργεια ότι η όλη κατάσταση στην Ελλάδα θυμίζει την Ιταλία της δεκαετίας του 1970 .
Να υπενθυμίσουμε ότι οι Ιταλοί συναγωνιστές μας έχουν δείξει έμπρακτα την αγάπη τους προς τον Ελληνισμό με την συμμετοχή τους τον περασμένο Αύγουστο στο Παραλίμνι , στην πορεία μνήμης και τιμής στους Ισαάκ και Σολωμό αλλά και τον Ιανουάριο με μαζική παρουσία στην Αθήνα στην πορεία μνήμης για τους ήρωες των Ιμίων και της διαμαρτυρίας για το νομοσχέδιο χορήγησης της Ελληνικής ιθαγένειας στους λαθρομετανάστες .


Το φόρουμ της Φ.Ν. βρίσκεται στο :
http://www.forzanuovaforum.it

Δεν υπάρχουν σχόλια:

(Γιατί) Θέλει Αρετή και Τόλμη η Ελευθερία

  Η φετινή επέτειος της Εθνεγερσίας του 1821 σκιάζεται από ορισμένα μεγάλα και σκληρά γεγονότα, τα οποία κάποιοι δεν θέλουν, για τους δικούς...