Πέμπτη 15 Απριλίου 2010

Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΚΕΨΗ ΚΑΙ ΔΡΑΣΗ


Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) - Forza Nuova Ιταλίας)





(Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) - La Falange Ισπανίας)




Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) - NPD Γερμανίας)





(Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) - Ruskii Obratz Ρωσίας)



Την προηγούμενη εβδομάδα το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) δέχθηκε άλλη μία επίσκεψη από το εξωτερικό. Αυτήν την φορά ήρθε η αντιπροσωπεία του Ρωσικού Εθνικιστικού Κινήματος "ΟΜΠΡΑΤΖ" (Ruskii Obratz).

Οι Ρώσοι συναγωνιστές και συναγωνίστριες έμειναν εντυπωσιασμένοι από την φιλοξενία ενώ παράλληλα ενημερώθηκαν τόσο για την ιστορία όσο και για τα προβλήματα της Κύπρου.

Εξέφρασαν μάλιστα την απορία πως γίνεται ενώ από τον κομμουνισμό από τον οποίο ταλαιπωρήθηκε αφάνταστα ο ρωσικός λαός , στην Κύπρο να κυβερνούν οι κομμουνιστές!
Δυσκολευτήκαμε να τους το εξηγήσουμε!

Οι φίλοι του "Ρωσικού ΟΜΠΡΑΤΖ" (Русский Образ) ξεναγήθηκαν στην Λευκωσία σε πολλά μνημεία, νεκρά ζώνη και ιστορικούς τόπους, και από τον υπεύθυνο του μουσείου που βρίσκεται το κρησφύγετο του Γρίβα Διγενή, στην Λεμεσό όπου και κατέθεσαν στεφάνι στο άγαλμα του μεγάλου αρχηγού της Ε.Ο.Κ.Α., Γεωργίου Γρίβα, Διγενή.

Μας υποσχέθηκαν ότι στην επόμενη πορεία που θα γίνει στην Μόσχα για τα δίκαια του ρωσικού έθνους, και σε πορεία έξω από το προξενείο της Τουρκίας, θα κυματίζει η σημαία του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.) και η Ενωτική της Κύπρου με την μητέρα Ελλάδα!

Είναι φανερό πως η Ελληνική σκέψη και δράση εξαπλώνεται σε όλη την Ευρώπη χάρη στο Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.). Από την Ισπανία μέχρι την Ρωσία και από την Σουηδία μέχρι την Ιταλία γνωρίζουν για την κατάσταση που επικρατεί στην Κύπρο και στην Ελλάδα.

Τα άρθρα μας μεταφράζονται και δημοσιεύονται παντού μεταφέροντας έτσι το Ελληνικό πνεύμα διεκδίκησης των δικαίων μας και τις θυσίες που έχουμε κάνει ως Έθνος.

Όλα αυτά με πενιχρά οικονομικά μέσα. Αντιθέτως στον Ελληνικό κόσμο όπου επικρατούν οι σκοπιμότητες η φωνή μας δεν ακούγεται όσο πρέπει. Φροντίζει για αυτό το κατεστημένο αλλά και κάποιοι άλλοι που εκμεταλλεύονται τις γνωριμίες και την οικονομική τους επιφάνεια.
Εμείς σε όλους αυτούς απαντούμε με την νόμιμη πολιτική μας δράση και με την δημιουργία μας.

Από τις ακτές του Ατλαντικού μέχρι την Ρωσία και από την Βόρειο θάλασσα μέχρι την Μεσόγειο μαθαίνουν για τον Ελληνισμό χάρη στο Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.).


Στράτος Καρανικολάου,
Στέλεχος
Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.)
http://www.elamcy.com/


Δεν υπάρχουν σχόλια:

(Γιατί) Θέλει Αρετή και Τόλμη η Ελευθερία

  Η φετινή επέτειος της Εθνεγερσίας του 1821 σκιάζεται από ορισμένα μεγάλα και σκληρά γεγονότα, τα οποία κάποιοι δεν θέλουν, για τους δικούς...