Τετάρτη 26 Μαΐου 2010

Σάββατο 22 Μαΐου 2010, Μιλάνο: Εκδήλωση της Forza Nuova εναντίον των παγκόσμιων τοκογλύφων




Η αστυνομία απαγόρευσε την πορεία αποκλείοντας την ευρύτερη περιοχή και έτσι η συγκέντρωση έγινε σε μία πλατεία κοντά στα γραφεία της Forza Nuova. Στην συγκέντρωση συμμετείχαν Εθνικιστές από την Ουγγαρία, την Ισπανία και την Ελλάδα.

Ιδιαίτερα θερμή ανταπόκριση από το κοινό έτυχε ο χαιρετισμός του Συναγωνιστή Μιχαλολιάκου, ο οποίος ήταν ο επικεφαλής της αντιπροσωπείας της Χρυσής Αυγής στην συγκέντρωση.

Απόσπασμα από τον χαιρετισμό του Γ. Γ. Της Χρυσής Αυγής :

“Συναγωνιστή Φιόρε, Ιταλοί Συναγωνιστές, Συναγωνιστές από όλη την Ευρώπη σας απευθύνω θερμό αγωνιστικό χαιρετισμό από την Ελλάδα που δίνει την μάχη της ενάντια στους παγκόσμιους τοκογλύφους, ενάντια στην παγκοσμιοποίηση που θέλει να καταστρέψει τα Έθνη.

Επιθυμώ να δηλώσω με όλη την δύναμη της ψυχής μου ότι θα αγωνιστούμε να μη περάσουν τα σχέδιά τους! NON PASERANO!
Συναγωνιστές, από τα αρχαία ακόμη χρόνια υπήρχε ένα ρητό που έλεγε: “Ουδέν κακό αμιγές κακού”. Έτσι, λοιπόν και τώρα με την πίεση που δέχονται οι λαοί της Ευρώπης, τους οδηγούν στην εξέγερση. Θα πρέπει να αγωνιστούμε να είμαστε εμείς οι Εθνικιστές, αυτοί που θα οδηγήσουμε την αντίσταση των λαών.

Πριν από πολλά χρόνια κάποιος είχε πει: «ΘΑ ΞΑΝΑΓΥΡΙΣΟΥΜΕ ΚΑΙ Η ΓΗ ΘΑ ΤΡΕΜΕΙ!» Αυτή η ώρα Συναγωνιστές ΕΡΧΕΤΑΙ!

Συναγωνιστές, Η Ευρώπη δεν ανήκει ούτε στους καπιταλιστές, ούτε στους φιλελεύθερους, ούτε στους κομμουνιστές, η Ευρώπη ανήκει σε μας!

ΖΗΤΩ Η ΕΥΡΩΠΗ ΤΩΝ ΕΘΝΙΚΙΣΤΩΝ!»


Από την ιστοσελίδα της Χρυσής Αυγής

Δεν υπάρχουν σχόλια:

(Γιατί) Θέλει Αρετή και Τόλμη η Ελευθερία

  Η φετινή επέτειος της Εθνεγερσίας του 1821 σκιάζεται από ορισμένα μεγάλα και σκληρά γεγονότα, τα οποία κάποιοι δεν θέλουν, για τους δικούς...