Πέμπτη 27 Μαΐου 2010

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ



Συνέχεια στις εκδηλώσεις, με δύο ομιλίες στα κατά τόπους γραφεία του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.), εις μνήμη της Αλώσεως της Πόλης.


Η αρχή θα γίνει στα γραφεία μας στην Λευκωσία, την Πέμπτη, η ώρα 19:00, με μια ομιλία με τίτλο: "Άλωση της Πόλης: Κωνσταντινούπολη - Κύπρος, βίοι παράλληλοι". Καλούνται όλα τα μέλη και οι φίλοι του κινήματος μας να παραβρεθούν στα γραφεία μας.




Οι εκδηλώσεις θα κορυφωθούν, με μεγάλη εκδήλωση που θα γίνει στα γραφεία μας στην Πάφο, η ώρα 20:30, το Σάββατο 29 ΜΑΪΟΥ - ημέρα μνήμης, αφού μια μέρα σαν αυτή πριν 557 χρόνια (29 Μαΐου 1453) η Πόλη πολιορκήθηκε από τους Τούρκους! Καλούνται άπαντες να παραβρεθούν στα γραφεία μας στην Πάφο, και να αποτίσουν έτσι ελάχιστο φόρο τιμής.





Ενώ παράλληλα στην Αθήνα, την ίδια μέρα, η ώρα 19:00, θα πραγματοποιηθεί πορεία Τιμής και Μνήμης, που διοργανώνει η Επιτροπή Εθνικής Μνήμης, της Χρυσής Αυγής, όπου θα παραστεί αντιπροσωπεία του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

(Γιατί) Θέλει Αρετή και Τόλμη η Ελευθερία

  Η φετινή επέτειος της Εθνεγερσίας του 1821 σκιάζεται από ορισμένα μεγάλα και σκληρά γεγονότα, τα οποία κάποιοι δεν θέλουν, για τους δικούς...