Πέμπτη 6 Μαΐου 2010

«ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ»




Αγανάκτηση. Μόνο αυτή η λέξη έρχεται στο μυαλό. Ο ελληνικός λαός είναι περιορισμένης ευθύνης τελικά. Η αντίληψή του ξεπερνάει κάθε όριο βλακείας. Ψηφίζει, πιστεύει σε μια ψευδή δημοκρατία, νομίζει πως έχει στην ουσία άποψη και τα κάνει σκατά. Οι συνέπειες των πράξεών τους, τους βρίσκουν έκπληκτους και απορούν πως να συνέβη αυτό. Είναι απορίας άξιο το πως βρέθηκε αυτός ο λαός χρεωμένος. Για εμάς όμως τους Έλληνες Εθνικιστές τα πράγματα ήταν ξεκάθαρα εδώ και χρόνια. Είμασταν οι μόνοι που καταγγείλαμε επανειλημμένα το σάπιο φιλοσιωνιστικό καπιταλιστικό σύστημα που εξουσίαζε και εξουσιάζει τη χώρα μας.
Το ζήτημα είναι πως και οι πολιτικοί είναι περιορισμένης ευθύνης εφόσον τόσα χρόνια έκλεβαν, επί σειρά ετών τους κορόιδευαν και κανένας δε μπορούσε να τους αγγίξει. Επομένως και η δική τους η ευθύνη είναι περιορισμένη. Κανένας πλην ημών δε στάθηκε απέναντί τους. Απέναντι στο σύστημα της διαφθοράς εμείς σταθήκαμε και γι’ αυτό το λόγο μπήκαμε στο περιθώριο και μας χαρακτήρισαν γραφικούς. Ποιός είναι ο γραφικός τώρα ελληνικέ λαέ; Εμείς που τα λέγαμε ή εσείς που παίξατε αξιοπρεπέστατα το ρόλο του ηλίθιου και του πανηλίθιου στην κωμωδία της χώρας μας; Περιορισμένης ευθύνης και τα κόμματα της εκάστοτε αντιπολίτευσης ή τα υπόλοιπα που βόσκουν στη βουλή και κοροϊδεύουν τον κόσμο. Ε βέβαια τι ευθύνη να έχουν και αυτοί που τρώνε λεφτά αλλά τρώνε λιγότερα από τους υπόλοιπους.

Περιορισμένης ευθύνης όλοι σε αυτή τη χώρα. Είμαστε μια χώρα με ειδικές ανάγκες. Από ότι φαίνεται χρειαζόμαστε το ΔΝΤ και κάθε όργανο εκμετάλλευσης για να μας αλλάζει τις πάνες. Οι μόνοι που δεν έχουμε καμία ευθύνη είμαστε εμείς οι Χρυσαυγίτες που είμασταν πάντοτε απέναντι σε όλα αυτά τα συμφέροντα και κατεβαίναμε στο δρόμο για να ξυπνήσουμε συνειδήσεις. Μόνο χειρότερες ημέρες θα έρθουν από εδώ και πέρα και το γνωρίζουμε καλά, ανέκαθεν το γνωρίζαμε. Γι’ αυτό το λόγο θα συνεχίζουμε να κάνουμε ότι κάναμε τόσα χρόνια με ιδεολογική συνέπεια. Θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε μέχρι αυτός ο λαός να ξυπνήσει και να πάψει να είναι περιορισμένης ευθύνης αλλά να αναλογιστεί σε τί σημείο έχει φτάσει από δική τους ευθύνη η Ελλάδα και να αγωνιστεί μαζί μας για ένα καλύτερο μέλλον για τους Έλληνες στο Αίμα και τη Συνείδηση.

Από την ιστοσελίδα της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

(Γιατί) Θέλει Αρετή και Τόλμη η Ελευθερία

  Η φετινή επέτειος της Εθνεγερσίας του 1821 σκιάζεται από ορισμένα μεγάλα και σκληρά γεγονότα, τα οποία κάποιοι δεν θέλουν, για τους δικούς...