Κυριακή 13 Ιουνίου 2010

Η ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΙΚΗ ΚΑΤΑΠΙΕΣΗ ΤΩΝ ΕΤΕΡΟΦΥΛΩΝ



Δεν νομίζετε ότι αυτό είναι εντυπωσιακά όμοιο με το ομοφυλοφιλικό κίνημα σήμερα; Οι ομοφυλόφιλοι φοβερίζουν χωρίς ντροπή. Μας λένε ανοιχτά ότι ολόκληρος ο κόσμος θα είναι ομοφυλοφιλικός σε μια δεκαετία! Το ξέρατε αυτού; Ξέρετε τι θα επακολουθήσει εάν η ομοφυλοφιλική κίνηση πάρει το δρόμο της; Ήδη, οι ομοφυλόφιλοι δουλεύουν σκληρά για να απαλλάξουν τις χώρες από οποιασδήποτε μορφής ηθική. Κατά συνέπεια το AIDS, η σύφιλη, η παιδοφιλία, η βία, η καταπίεση, και όλα τα είδη του κακού θα πληθυνθούν. Η βασική νοοτροπία των ομοφυλόφιλων δεν διαμορφώνεται με σκοπό το καλό της κοινωνίας (πάνω από 99%), αλλά για την προώθηση των ομοφυλοφιλικών καθεστώτων (όταν οι ομοφυλόφιλοι αποτελούν λιγότερο από 1% όλων των πληθυσμών).

Ήδη, οι ομοφυλόφιλοι ακτιβιστές ελέγχουν Πανεπιστήμια. Εκφοβίζουν και απειλούν τους ακαδημαϊκούς, έτσι ώστε να μην ερευνούν τίποτα το οποίο έστω και κατά διάνοια αντιτίθεται στην ομοφυλοφιλική προπαγάνδα. Και εάν το κάνουν, καθαιρούνται! Παρόμοιες πολιτικές σχεδιάζονται αυτήν την περίοδο στη Βρετανία, όπου οι κανονισμοί που διέπουν την σεξουαλικό προσανατολισμό χρησιμοποιούνται για τη φίμωση των εργαζομένων και των ακαδημαϊκών που δεν μπορούν να αποδεχτούν την ομοφυλοφιλία, ακόμα κι αν οι αντιρρήσεις τους ισχύουν και αληθεύουν. Εάν δεν συμμορφωθούν, χάνουν τις εργασίες τους! Το ξέρω επειδή έχει συμβεί σε εμένα δύο φορές!

Οι ψεύτικες στατιστικές από τους ομοφυλόφιλους


Η πολιτική υπέρ των ομοφυλοφίλων ελέγχει την αστυνομία και το νομοθετικό σώμα. Κατά συνέπεια τα αποκαλούμενα ‘εγκλήματα μίσους’ (συνήθως, όχι κάτι περισσότερο από έναν ψίθυρο κατά κάποιου ομοφυλόφιλου) αναλώνουν το χρόνο αστυνομίας. Αλλά, είναι οι ισχυρισμοί περί εγκλημάτων μίσους πραγματικοί ή απλά άλλο ένα κομμάτι του ψεύτικου σκηνικού; Το FBI μας λέει ότι σχεδόν κανένα έγκλημα μίσους δεν γίνεται στις ΗΠΑ (ή το Ηνωμένο Βασίλειο)! Και όμως, οι ομοφυλόφιλοι λένε ότι γίνονται εγκλήματα μίσους παντού; Ακριβώς, αυτό το λένε… αλλά δεν υπάρχει καμία απόδειξη. Πράγματι, ένας εκπρόσωπος του FBI λέει ότι αυτοί που έχουν ανάγκη από ειδική προστασία είναι οι ετεροφυλόφιλοι και όχι οι ομοφυλόφιλοι! Έχω τους αριθμούς - έχετε τα κότσια για να τους δείτε; (Πιο πρόσφατα, οι ομοφυλόφιλοι προκαλούν τους φυσιολογικούς σε όλες τις χώρες, έτσι ώστε να αντιμετωπίζουν τη βία. Κατόπιν, το εκθέτουν ως έγκλημα μίσους - πολύ έξυπνο, ε; ).


Από το 1966 έως το 1983 υπήρξαν 518 μαζικές δολοφονίες στις ΗΠΑ. Ένα (τεράστιο) ποσοστό του 68% από αυτές, διαπράχτηκε από, μαντέψτε ποιους... ναι, τους ομοφυλόφιλους. Η Εθνική Εγκληματολογική Έρευνα αναφέρει ότι οι ομοφυλοφιλικοί βιασμοί ανέρχονταν στο 7%… αλλά ο αριθμός «έχει αυξηθεί εντυπωσιακά» με την άνοδο του κινήματος των δικαιωμάτων των ομοφυλοφίλων… ειδικά στα μέρη όπου οι ομοφυλόφιλοι συναθροίζονται.

Ο μέσος χρόνος ζωής των ομοφυλόφιλων και λεσβιών είναι τα 40 έτη. Πολύ ασφαλής τρόπος ζωής!






Οι ομοφυλόφιλοι αγαπούν τα παιδιά σας!


Τι γίνεται με την παιδοφιλία; «Οι περισσότερες σεξουαλικές παρενοχλήσεις στα παιδιά γίνονται από τους ετεροφυλόφιλους!» φωνάζουν οι ομοφυλόφιλοι. Έχετε όμως ελέγξει τους επίσημους πραγματικούς αριθμούς; Εάν το κάνατε θα διαπιστώνατε ότι ο μεγαλύτερος αριθμός παιδοφιλικών εγκλημάτων γίνεται από… μαντέψτε ποιους; Ναι, ομοφυλόφιλους άντρες! Αυτό δεν θα έπρεπε να αποτελεί έκπληξη, από τη στιγμή που περισσότεροι από το 70% όλων των ομοφυλοφίλων υποστηρίζουν ότι έρχονται σε σεξουαλική επαφή με τα ανήλικα αγόρια!

Οι ομοφυλόφιλοι λένε ανοιχτά ότι θέλουν τα παιδιά μας σε μια νεαρή ηλικία. Γι αυτό θέλουν να διεισδύσουν στα σχολεία, έτσι ώστε τα μικρά παιδιά ήδη από τα 3 τους χρόνια να υποστούν πλύση εγκεφάλου για να δεχτούν την ομοφυλοφιλία ως ‘φυσιολογική’. Γι αυτό ακόμα και τώρα, τα παιδιά ΣΑΣ διδάσκονται τις τεχνικές σοδομισμού και στοματικού σεξ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ! Είναι αυτό ‘αγάπη’... ή σκέτη βρωμιά;


Η ευθύνη για το AIDS


Από τα μέσα της δεκαετίας του ´80, οι ομοφυλόφιλοι έχουν εργαστεί πολύ σκληρά για να πείσουν το κοινό ότι ‘όλοι’ ευθύνονται για το AIDS. Τα πραγματικά γεγονότα όμως παρουσιάζουν κάτι άλλο! Οι ομοφυλόφιλοι ήταν ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ υπεύθυνοι για ΟΛΕΣ τις περιπτώσεις εμφάνισης του AIDS στη δύση όταν η ασθένεια άρχισε να προκαλεί ανησυχία. Οι ομοφυλόφιλοι λένε ότι σήμερα οι ετεροφυλόφιλοι φταίνε… αλλά ξέρετε πως οι ετεροφυλόφιλοι προσβλήθηκαν από το AIDS; Ναι - μέσω των ομοφυλόφιλων, οι οποίοι αρέσκονταν επίσης και στο σεξ με τις γυναίκες, ή που μοιράστηκαν βελόνες, κ.λπ.! Και οι ομοφυλόφιλοι είναι ακόμα οι υπ’ αριθμόν ένα ‘δράστες’ του HIV και του AIDS, της σύφιλης, κ.λπ., σε όλο τον κόσμο. Το ξέρατε αυτό; Πιθανώς όχι… ελέγξτε τα επίσημα νούμερα. Οι ομοφυλόφιλοι είναι ακόμα οι υπ’ αριθμόν ένα ‘δράστες’ του HIV και του AIDS, της σύφιλης, κ.λπ., σε όλο τον κόσμο. Το ξέρατε αυτό; Πιθανώς όχι… ελέγξτε τα επίσημα νούμερα.

Οι ομοφυλόφιλοι ‘γεννιούνται έτσι’;


Οι ομοφυλόφιλοι δεν μπορούν να κάνουν κάτι – έτσι γεννιούνται! Μπα, αλήθεια; Ποιος το λέει αυτό; Το βρήκατε - οι ομοφυλόφιλοι το λένε! Πρέπει να το πουν αυτό επειδή είναι όλα ένας μύθος, που κατασκευάζεται για να σταματήσει τις ευθείες αντιδράσεις απέναντί τους, για αυτό που είναι σίγουρα το μεγαλύτερο κοινωνικό έγκλημα στην ιστορία… η πλάση των ανθρώπων με αποκλίσεις.

Καμία έρευνα για τη γη δεν δείχνει ότι οι ομοφυλόφιλοι είναι ‘γεννημένοι’, παρά μόνο ότι επιλέγουν να είναι ομοφυλόφιλοι. Ούτε οι πιο πρόσφατες έρευνες δεν μπορούν να αποδείξουν την ύπαρξη ενός γενετικού ή οποιοδήποτε άλλου φυσικού παράγοντα-αίτιου για την ομοφυλοφιλία. Αυτός είναι ο λόγος που οι ομοφυλόφιλοι επιλέγουν να θεσπίσουν τις παρεκκλίνουσες φυλετικές πρακτικές. Το γεγονός ότι πρέπει να υιοθετήσουν παιδιά είναι μια αληθινή ένδειξη της στειρότητας και της αφύσικης φύσης της ομοφυλοφιλίας. Συνεχιστείτε, ελέγξτε τα πραγματικά γεγονότα. Δείτε ότι η ομοφυλοφιλική έρευνα έχει ξεσκεπάσει και απομυθοποιήσει τα πάντα. ΤΑ ΠΑΝΤΑ... χωρίς πλάκα.


Αυτό είναι πολύ σημαντικό, επειδή όλες οι πρόσφατες αλλαγές στο νόμο για την ‘προστασία’ των ομοφυλόφιλων , χτίζονται επάνω στην προϋπόθεση ότι η ομοφυλοφιλία είναι κάτι το φυσικό και ότι ο ομοφυλόφιλος «έτσι γεννιέται»! (Υπάρχει η σκέψη να δημσιευτεί από τον ΚΟΚΚΙΝΟ ΟΥΡΑΝΟ, σε συνέχειες, σχετική μελέτη - βιβλίο αμερικάνου ερευνητή). Εάν δεν είναι, τότε δεν υπάρχει καμία ανάγκη για όλη αυτήν την προστασία, ή όλοι εκείνοι οι νόμοι υπέρ των ομοφυλόφιλων. Πράγματι, τέτοιοι νόμοι πρέπει να ακυρωθούν. Απλά.

Η ομοφυλοφιλία είναι πολύ επισφαλής, πολύ αφύσικος και βεβαίως ανήθικη. Ο λόγος που οι ομοφυλόφιλοι θέλουν να καταστρέψουν το Χριστιανισμό είναι επίσης απλός – επειδή λέει στους ανθρώπους την αλήθεια για αυτούς. Δεν είστε λίγο θυμωμένοι που γίνεστε μια μαριονέτα στα χέρια των ομοφυλόφιλων; Δεν παραξενεύεστε καθόλου γιατί οι ομοφυλόφιλοι θέλουν να διακόψουν όλες τις λεωφόρους της προσωπικής ελευθερίας του λόγου; Θυμηθείτε, θα μπορούσατε να είστε ΕΣΕΙΣ οι επόμενοι που θα συντριφτούν.

Παρατηρήστε όλα τα στοιχεία πριν πλαισιώσετε τους κατασκευαστές αυτού του σκηνικού, εκείνους που κατασκευάζουν τους μύθους και τους χρησιμοποιούν έπειτα για να εξαπατήσουν τους ευφυείς ανθρώπους. Οι ομοφυλόφιλοι είναι πολύ έξυπνοι… αλλά εσείς είστε εξυπνότεροι, επειδή αναγνωρίζετε πότε μετατρέπεστε σε μια μαριονέτα… έτσι δεν είναι;

(Όλες οι ανωτέρω αναφορές είναι πραγματικά γεγονότα και αναφέρονται στο καινούργιο βιβλίο από το Δρ Rob Martyn: `Νέος Φασισμός (Fascism Revisited): Ανατινάζοντας τον ομοφυλοφιλικό Μύθο’, έκδοση Authorhouse. Εκθέτει ξεκάθαρα κάθε ψέμα και εξαπάτηση που χρησιμοποιούνται στην ομοφυλοφιλική προπαγάνδα. Έχετε τα κότσια να το διαβάσετε; Εάν ναι, το περιεχόμενό του απαιτεί τη άμεση διακοπή και ανάκληση όλων των νόμων υπέρ των ομοφυλόφιλων.








ΠΗΓΗ : ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ
Gay Propaganda – Εξαπάτηση από την αρχή έως το τέλος

Gay Propaganda: Εξαπάτηση από την αρχή ως το τέλος

Το παρακάτω άρθρο είναι μετάφραση από τα αγγλικά του άρθρου «Gay Propaganda - Deception from Start to Finish», του K. B. Napier, που δημοσιεύτηκε στις 11 Σεπτεμβρίου 2006, στην ιστοσελίδα http://www.associatedcontent.com/
(η οποία αποτελεί μία διαδικτυακή "πλατφόρμα" στην οποία μπορεί ο καθένας να γράψει και να δημοσιεύσει κάποιο θέμα).

Οι φορείς της προπαγάνδας αυτής, τα τελευταία χρόνια, εντείνουν τις προσπάθειες τους, συνεργεία των πανίσχυρων media, αλλά και της Πολιτείας, στο να προωθήσουν (ή και να επιβάλλουν) την ομοφυλοφιλική ατζέντα, και να κατασκευάσουν μία φιλο-ομοφυλοφιλική συνείδηση στις μάζες, στιγματίζοντας ταυτόχρονα κάθε αντίθετη φωνή ως «μισαλλόδοξη», «ρατσιστική» ή και «φασιστική», την στιγμή που οι μέθοδοι προπαγάνδας, οι προσπάθειες φίμωσης της άλλης άποψης, αλλά ακόμα και οι τραμπουκισμοί και οι μορφές βίας, κυρίως κατά χριστιανών, όχι μόνο δεν συνηγορούν υπέρ ανθρώπων που εμφανίζονται ως θιασώτες της «διαφορετικότητας», της «αγάπης» και του «σεβασμού των ανθρωπίνων δικαιωμάτων», αλλά δεν μοιάζουν να διαφέρουν από την κουλτούρα φασιστικών μηχανισμών.
Εμείς στην Ελλάδα μπορεί ακόμα να μην μπορούμε να «πιάσουμε» τον παλμό των εξελίξεων, αλλά είναι σίγουρο ότι, στο νέο παγκοσμιοποιημένο μετα-χριστιανικό κόσμο μας, τέτοιες καταστάσεις δεν θα αργήσουμε να ζήσουμε κι εδώ. Coming soon to a theater near you…
Οι Μυθοπλάστες


Στη γνωστή ιστορία του Πινόκιο, δύο πολύ ύποπτοι χαρακτήρες τον εξαπάτησαν να πάει μαζί τους σε μια πόλη που προσέφερε όλα τα είδη γήινων απολαύσεων και εκείνος κατάπιε το δόλωμα, το αγκίστρι, την πετονιά και το βαρίδι! Μετά από μια μικρής, διάρκειας δοκιμή αυτών των απολαύσεων, ο Πινόκιο είδε σιγά-σιγά την πραγματικότητα που κρυβόταν πίσω από αυτά που συνέβαιναν. Τα λαμπυρίζοντα βραβεία αποδείχτηκαν ψεύτικα και φαύλα. Μετανοιωμένος για την ανοησία του, ξεφορτώθηκε το μύθο και τελικά όλα έγιναν καλά.


Σήμερα, οι κλώνοι του αφελούς Πινόκιο υπάρχουν παντού. Αλλά, φαίνεται ότι δεν μπορούν να χωρίσουν την πραγματικότητα από το μύθο. Η χειρότερη κοινωνική αποδιοργάνωση και μυθοπλασία είναι σήμερα στα χέρια των ομοφυλόφιλων ακτιβιστών. Η επιρροή τους είναι τεράστια και φαινομενικά ασταμάτητη… αλλά ποιος ασχολήθηκε ποτέ να ελέγξει τους ισχυρισμούς τους;

Αναμφίβολα, οι ομοφυλόφιλοι ακτιβιστές είναι τώρα οι κύριοι κατασκευαστές του σκηνικού. Κατασκευάζουν μια ολόκληρη πόλη από ξύλο και σπάγκο, στην προσπάθειά τους να πάρουν όλους με το μέρος τους. Τα θύματα της εξαπάτησής τους είναι συνήθως ιδιαίτερα ευφυή άτομα τα οποία κατέχουν θέσεις με επιρροή. Αλλά παρόλα αυτά, δεν είναι τίποτα περισσότερο από Πινόκιο ξεγελασμένοι από αυτά που βλέπουν και ακούνε. Έχουν ακούσει διάφορα πράγματα από τους ομοφυλόφιλους - αλλά κανείς τους δεν έχει κοιτάξει τι υπάρχει πίσω από το σκηνικό. Εάν το έκαναν θα συγκλονίζονταν βρίσκοντας τίποτα άλλο παρά ένα κενό!

http://amethystosbooks.blogspot.com/2010/05/blog-post_3710.html


"Δεν ξεχνούμε-Διεκδικούμε, για το Έθνος και την Κοινωνία, μια καλύτερη πορεία! Ελεύθερη Φωνή Αγωνιζομένων Ελλήνων http://efae.livepage.gr"




Δεν υπάρχουν σχόλια:

(Γιατί) Θέλει Αρετή και Τόλμη η Ελευθερία

  Η φετινή επέτειος της Εθνεγερσίας του 1821 σκιάζεται από ορισμένα μεγάλα και σκληρά γεγονότα, τα οποία κάποιοι δεν θέλουν, για τους δικούς...