Κυριακή 20 Ιουνίου 2010

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ

Εκδηλώσεις σε Πάφο και Θεσσαλονίκη είχαμε χθές, 19/6 για την μνήμη του Μεγάλου Αλεξάνδρου.

Στην Πάφο, οι Εθνικιστές του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ), παρευρέθηκαν στα Επαρχιακά γραφεία του Κινήματος μας στην Πάφο, όπου και παρακολούθησαν ομιλία απο το Στέλεχος του Κινήματος μας, κ. Στράτο Καρανικολάου (η οποία εξελίχθηκε σε συζήτηση), για την ζωή και το έργο του Μεγάλου Αλεξάνδρου και την σημασία της διατήρησης της Ιστορικής Αλήθειας σήμερα.

Στην Θεσσαλονίκη, οι Εθνικιστές του Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή, συγκεντρώθηκαν στο άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου στην συμπρωτεύουσα, όπου έγινε ομιλία με κεντρικό ομιλιτή τον Γ.Γ. ΤΟΥ Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή κ. Νίκο Μιχαλολιάκο και ακολούθως οι εκατοντάδες των παρευρισκομένων πορεύθηκαν στους δρόμους της Θεσσαλονίκης, με το "Μακεδονία Ξακουστή" να δονεί κυριολεκτικά την πόλη.



Όταν τα κομματόσκυλα παζαρεύουν την Ελληνικότητα της Μακεδονίας μας με το προτεκτοράτο των Αμερικάνων στα Βαλκάνια, τα Σκόπια και οι πατριδοκάπηλοι τους παρακολουθούν και τους στηρίζουν έμμεσα ή άμεσα, οι Εθνικιστές είναι οι μόνοι που αντιδρούν ουσιαστικά, συσπειρώνοντας τον Ελληνισμό στις επάλξεις για να μην αφήσουμε τις τύχες της Μακεδονίας μας στα χέρια των πολιτικάντηδων!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

(Γιατί) Θέλει Αρετή και Τόλμη η Ελευθερία

  Η φετινή επέτειος της Εθνεγερσίας του 1821 σκιάζεται από ορισμένα μεγάλα και σκληρά γεγονότα, τα οποία κάποιοι δεν θέλουν, για τους δικούς...