Κυριακή 27 Ιουνίου 2010

ΕΚΔΗΛΩΣΗ - ΟΧΙ ΣΤΟΥΣ ΨΕΥΔΟΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ "ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ"



Αντιπροσωπεία του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.), συμμετείχε στην σημερινή εκδήλωση που έλαβε χώρα στη Πλατεία Ακροπόλεως με κεντρικό θέμα ΄ΟΧΙ ΣΤΟΥΣ ΨΕΥΔΟΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ "ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ"΄ στο κέντρο της Λάρνακας.

Η νεολαία του Κινήματος μας έδρασε καταλυτικά για την επιτυχημένη διοργάνωση της συγκεκριμένης εκδηλώσεως, αφ' ενός εξασφαλίζοντας την προστασία των παρευρισκομένων και αφ' ετέρου με την διανομή ενημερωτικών εντύπων με τις θέσεις, τα επιχειρήματα και τις προτάσεις μας για αυτό το μέγιστο Εθνικό και Κοινωνικό πρόβλημα της Πατρίδος μας.

Ο Κυπριακός Ελληνισμός συμφωνεί με την πολιτική μας γραμμή και αυτό αποδείκτηκε για άλλη μια φορά, αν αναλογιστούμε την θετική στάση των διερχομένων και τον ενθουσιασμό με τον οποίων δεχόντουσαν τα ενημερωτικά μας έντυπα.

Όσο ισχυρότερη και πολυμετωπική γίνεται η δράση μας, τόσο καλύτερα είναι τα αποτελέσματα , Συναγωνιστές. ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΤΩΝ ΕΘΝΙΚΙΣΤΩΝ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

(Γιατί) Θέλει Αρετή και Τόλμη η Ελευθερία

  Η φετινή επέτειος της Εθνεγερσίας του 1821 σκιάζεται από ορισμένα μεγάλα και σκληρά γεγονότα, τα οποία κάποιοι δεν θέλουν, για τους δικούς...