Τρίτη 29 Ιουνίου 2010

ΛΟΝΔΙΝΟ - ΚΥΜΑ ΜΑΥΡΗΣ ΒΙΑΣ


Δικαιώνεται το Βρετανικό Εθνικό Κόμμα ( ΒΝΡ) όταν υποστηρίζει ότι οι μαύροι ευθύνονται για το κύμα βίας που σαρώνει το Λονδίνο αλλά και την χώρα γενικότερα .
Σύμφωνα με αποκάλυψη της πολύ γνωστής εφημερίδας Sunday Telegraph , το 54% όσων κατηγορήθηκαν από την Μητροπολιτική Αστυνομία του Λονδίνου για εγκλήματα στους δρόμους είναι μαύροι . Το 59% όσων συνελήφθησαν για ληστείες ανήκουν στην μαύρη φυλή όπως και το 67% όσων οπλοφορούσαν και διέπραξαν διάφορα παραπτώματα .
Τα θύματα των μαύρων κακοποιών σύμφωνα πάντα με τα στοιχεία της Μητροπολιτικής Αστυνομίας είναι κατά το 71% λευκοί ! Όσον αφορά τις κλοπές αυτοκινήτων από τους 2023 συλληφθέντες οι 923 ήταν …έγχρωμοι , οι 738 λευκοί και οι 183 Ασιάτες !
Για τους παραπάνω λόγους η Μητροπολιτική Αστυνομία του Λονδίνου αναγκάστηκε πριν από λίγο καιρό να οργανώσει την « OPERATION TRIDENT » με σκοπό την πάταξη του μαύρου εγκλήματος !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

(Γιατί) Θέλει Αρετή και Τόλμη η Ελευθερία

  Η φετινή επέτειος της Εθνεγερσίας του 1821 σκιάζεται από ορισμένα μεγάλα και σκληρά γεγονότα, τα οποία κάποιοι δεν θέλουν, για τους δικούς...