Πέμπτη 1 Ιουλίου 2010

ΕΚΤΟΣ ΕΛΕΓΧΟΥ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΛΗΠΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΒΟΗΘΗΜΑΤΟΣ

Σοβαρό επεισόδιο στο Γραφείο Ευημερίας- Αυτοτραυματίστηκε λήπτης βοηθήματος


Με ένα σπασμένο ποτήρι με το οποίο αυτοτραυματίστηκε στα χέρια, θέλησε να διαμαρτυρηθεί 53χρονος Κύπριος λήπτης δημοσίου βοηθήματος, στο Γραφείο Ευημερίας, στη Λεωφόρο Προδρόμου, στη Λευκωσία.

Ο 53χρονος που λαμβάνει βοήθημα για αναπηρία, έξαλλος ανέβηκε στον τέταρτο όροφο του κτηρίου φωνάζοντας ότι τα χρήματα που λαμβάνουν οι αιτητές πολιτικού ασύλου είναι πολύ περισσότερα απο αυτά που λαμβάνουν οι Κύπριοι.

Σε κάποια στιγμή, αφού πήρε ένα γυάλινο ποτήρι, το έσπασε τραυματίζοντας τα χέρια του ενώ απειλούσε τους δέκα υπαλλήλους του ορόφου. Αμέσως κλήθηκε η Αστυνομία και αφού ακινητοποίησε τον 53χρονο, τον μετέφεραν με ασθενοφόρο στο Τμήμα Πρώτων Βοηθειών

Στο Γραφείο Ευημερίας, μετέβη και η Υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων, Σωτηρούλα Χαραλάμπους, η οποία προήδρευσε σύσκεψης στην οποία σύμφωνα με τον υπεύθυνο της Υπηρεσίας Βοηθημάτων, Ευτύχιο Χατζηχριστοφή, συζητήθηκε το θέμα της λήψης μέτρων ασφάλειας για τους υπαλλήλους του Γραφείου Ευημερίας, οι οποίοι πολύ συχνά δέχονται επιθέσεις στα γραφεία τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

(Γιατί) Θέλει Αρετή και Τόλμη η Ελευθερία

  Η φετινή επέτειος της Εθνεγερσίας του 1821 σκιάζεται από ορισμένα μεγάλα και σκληρά γεγονότα, τα οποία κάποιοι δεν θέλουν, για τους δικούς...